• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

F.E.A.R.

F.E.A.R. 1.08

folkemon

Překladatel
Příspěvky
142
Skóre reakcí
279
Bodů
0
folkemon přidal nový překlad:

F.E.A.R. - Původní překlad z krabicové verze upravený pro digitální distribuci.

F.E.A.R. (First Encounter Assault and Recon) je střílečka z vlastního pohledu v uzavřených prostorách. Příběh začíná ve chvíli, kdy jednotky poloarmádní organizace vniknou do multimiliardového vesmírného komplexu, a vláda zareaguje vysláním vlastních speciálních jednotek. Skupina ztratí kontakt s vládou, když tajuplný signál přeruší radiovou komunikaci - a když přerušení po chvíli pomine, tým je zlikvidovaný. Teď právě přichází váš čas. Jako člen tajného útočného týmu vytvořeného pro...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Ode mě velké plus za zveřejňování těchto češtin. F.E.A.R. je opravdová legenda FPS žánru. Sám vlastním velké množství starých krabicových verzí různých FPS her, které se už dávno neprodávají. Takto si alespoň budou moci tyto hry vychutnat v češtině i lidé, kteří si ji nyní můžou koupit maximálně v digitální podobě na Steamu nebo podobných stránkách.
 
Tak stara gameska a i na dnesek pecka co se tyce kadence a samosebou ui...dikys
 
Back
Top