• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

F.E.A.R. 3

F.E.A.R. 3 1.02

Ctihy

Překladatel
Příspěvky
124
Skóre reakcí
96
Bodů
0
Ctihy přidal nový překlad:

F.E.A.R. 3 - Český překlad do hry F.E.A.R. 3

Poté, co přestala být série F.E.A.R. oficiálně lokalizována jsem přeložil datadisk druhého dílu Reborn a chtěl jsem přeložit i díl třetí (byť byli původně zvěsti, že Cenega snad překlad udělá oficiálně). Techniku překladu mi tedy už snad před více jak čtyřmi lety umožnil @termit a překladu relativně nic nebránilo. Tedy až na tu maličkost, že se nám mezitím narodily dvě děti a rekonstruujeme dům, takže naprostá ztráta volného času vhodného k překládání atd.

Naštěstí se...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Zeptám se ještě jednou. Mám verzy hry na DVD. Bude mi na ní tahle verze češtiny fungovat?
 
to je takový problém si čestinu stahnout a hru z dvd nainstalovat a vyzkoušet to ?
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Jo, z mnoha důvodů totiž teď nemám možnost to udělat, a trochu se bojím, až se k tomu konečně dostanu, nebude už k dispozici nikdo, kdo by češtinu pro DVD verzi potencionálně optimalizoval.
 
dnes vyšla GOG verze F.E.A.R. 3

a mohu potvrdit že čeština je plně funkční.....jen je potřeba ručně navést instalátor na gog verzi hry

jinak doporučuji je v akci za 5 euro
 
Back
Top