• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Dreamfall Chapters: The Final Cut

Dreamfall Chapters: The Final Cut 2023-06-27

Midis

Překladatel
Příspěvky
82
Skóre reakcí
29
Bodů
0
Midis přidal nový překlad:

Dreamfall Chapters: Book One - Five - Čeština do hry Dreamfall Chapters (Book One až Book Five).

DREAMFALL CHAPTERS: BOOK ONE až BOOK FIVE

Čeština je určena pro anglickou 32bitovou nebo 64bitovou verzi hry 5.3.1.1 (obě varianty jsou součástí archivu). Jsou přeloženy všechny textové titulky, které se ve hře zobrazují, obrazovky s názvy kapitol a vybrané textury.

TATO ČEŠTINA OBSAHUJE:
- překlad textů v Book One - Reborn
- překlad textů v Book Two - Rebels
- překlad textů v Book Three - Realms
- překlad textů v Book Four - Revelations
- překlad textů...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Zdravím,

upozorňuji na problem s patcherem. Pokud máte oddíl HDD větší, než 2tb, patcher vyhodí chybu, že není dostatek místa.
Dá se to obejít, když si dočasně oddíl zmenšíte, aby byl pod touto hranicí.
 
Ahoj vysel update 5.4, cestina nefunkcni. Asi hloupa otazka, date to do pucu??
 
Zdravím,

upozorňuji na problem s patcherem. Pokud máte oddíl HDD větší, než 2tb, patcher vyhodí chybu, že není dostatek místa.
Dá se to obejít, když si dočasně oddíl zmenšíte, aby byl pod touto hranicí.
Díky za info, ale obávám se, že s tím nepůjde nic udělat, jelikož autoři už zřejmě tento program dále nevyvíjejí. Zkusím jim o tom alespoň napsat.
 
Ahoj, prosím máte někdo češtinu bez instalátoru? Potřebuju jí nacpat do steam verze pro Mac. Moc díky!!!
 
Zdravím,

čeština na verzi 5.4.1.1 mi nefunguje. S češtinou jsem v předchozích verzích neměla žádnej problém, až teď. Asi bude chyba u mě, nějaké rady? Děkuji
 
Zdravím,
v případě Steam verze hry doporučuji ověřit integritu mezipaměti hry (pravým myšítkem kliknout na hru v levém seznamu a zvolit Vlastnosti -> Místní soubory -> Ověřit integritu mezipaměti hry). V případě jiné verze (GOG, Humble Bundle, ...) přeinstalovat hru.
 
Jen pro doplnění, při použití GOG Galaxy je také možné ověřit místní soubory hry a není nutné přeinstalovat hru jako celek.
 
Asi mi není pomoci, něco musím dělat špatně. Hru jsem odinstalovala, včetně uložených pozic, smázla jsem to i v registrech. Znovu jsem to nainstalovala, pro jistotu do jinýho než výchozího umístění, hodila tam znovu češtinu a pořád je to v angličtině. Ověření integrity/souborů bez výsledku. Pohrávala jsem si i s "vrácením" hry na předchozí verzi = update (mám GoG verzi) a opětovnou instalací češtiny příslušné předchozí verze a taky nic. Musím něco dělat špatně :(
 
A instalátor češtiny 1.0.14.5411 nehlásí žádnou chybu?
Vytvořil jsem kontrolní součty MD5 pro 64bitové datové soubory hry nezbytné ke správné instalaci češtiny 1.0.14.5411, abychom to zúžili na minimum:

https://webshare.cz/#/file/1bn18m5uy6

Stažený archiv, který obsahuje soubor Dreamfall Chapters_Data.md5, rozbal do podsložky hry Dreamfall Chapters_Data, kde se nacházejí datové soubory hry. V programu Total Commander pak stačí na soubor Dreamfall Chapters_Data.md5 dvakrát kliknout a nechat proběhnout ověření kontroly dat CRC. Pokud kontrola neproběhne bez chyb, nejedná se o původní verze souborů hry 5.4.1.1.
 
Instalátor češtiny hlásil buď, že proběhla aktualizace v pořádku, a nebo že není co aktualizovat. Ověření dat CRC viz. screen plochy.
4045c340-53a9-4312-a20c-b1657b1bb2f2
4045c340-53a9-4312-a20c-b1657b1bb2f2
2017-03-31.png
 
Pokud instalátor 1.0.14.5411 nehlásí chybu "neznámá verze souboru", ověření souborů tedy proběhlo v pořádku a čeština by měla fungovat, ale to by bylo v rozporu s výsledkem tvého ověření kontroly dat CRC v TC, která naznačuje, že nejde o původní (nezměněné) datové soubory hry nebo že máš 32bitovou verzi souborů. Prosím o další komunikaci přes soukromé zprávy.
 
Ale pokud ma 64bit system GOG automaticky nainstaluje 64 bit verzi hry. No a pokud se jedna o cistou instalaci tak se preci musi jednat o puvodni soubory hry?!? Pak me jeste napada zda je v GOG nastaven automaticky update zda by to nemohlo automaticky prepisovat soboury zpet pri zjisteni zmeny. U neceho jsem uz podobny problem resil.
 
Problém je vyřešen a moc děkuji za rady, ochotu a vůbec existenci těchto stránek. Cením si vstřícného přístupu Midise, děkuji.
 
Zdravím,
dnes jsem hru koupil a nainstaloval, ale přesto mi opakovaně při pokus o instalaci češtiny vyskakuje informace ...globalmanager: Neznámá verze souboru; myslíte, že byste mi někdo dokázal prosím pomoci?

Díky,
Eurius
 
Pro novou aktualizaci hry, The Final Cut, která vyšla 21.7.2017, bude nutné opět upravit stávající instalátor češtiny. Jelikož se jedná o poměrně velké změny v celé hře, budu mít hromadu porovnávání a testování. Jakmile bude nový instalátor češtiny připravený, přidám ho sem.
 
Aktualizoval jsem stránku překladu. Nové instalátory jsou z důvodu větší velikosti uloženy mimo tento web - informace jsou uvedeny na stránce překladu. Nestahujte prosím zde uvedenou starší verzi 1.0.14.5411, ta by vám na Final Cut nefungovala! Díky za pochopení.
 
Veľká vďaka (y)
Kvalitná čeština na ešte kvalitnejšiu hru.
Rozmýšľam že si to dám ešte raz keď je už ten Final Cut.
 
Super, díky moc :)
Takhle rychle jsem to ani zdaleka nečekal :)
Jdu hrát :D
 
Má ještě někdo problém s tím, že mu čeština nejde nainstalovat na GOG verzi?
 
Vyzkoušel jsem a šlape.
Ale jen na verzi 5.7.2.1.
Původně vyšel Final Cut v jiné verzi (5.1.7?) a na tu čeština nejde, takže pokud někomu nejde, možná pomůže aktualizovat/stáhnout novější verzi.
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Midis doplnil k překladu Dreamfall Chapters: The Final Cut nové informace:

Dreamfall Chapters: The Final Cut

DREAMFALL CHAPTERS: THE FINAL CUT

AKTUALIZACE (13.8.2017):

Tato aktualizace češtiny (v1.0.15a.5721) je určena pro již nainstalovaný český překlad v1.0.15.5721 32bitové nebo 64bitové verze hry 5.7.2.1 (obě varianty jsou součástí archivu). Před instalací této aktualizace je tedy nutné mít nainstalovaný český překlad v1.0.15.5721!

Změny v aktualizaci 1.0.15a.5721:
- doplněn překlad jmen postav v...

Zjistěte víc o této aktualizaci...
 
Zdravím snažím se zaktualizovat si češtinu, ale hlásí mi to chybu. Hru mám originální a vůbec si s tím nevím rady.
 
Back
Top