• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Dokončený překlad The Walking Dead : The Telltale Definitive Series

  • Zakladatel vlákna Smazaný uživatel 9
  • Vytvořeno
S

Smazaný uživatel 9

Návštěvník
ttds banner.png

Nesporně jednou z neúspěšnějších zombie sérií, kterou už přes deset let můžeme vídat na televizních obrazovkách je The Waling Dead, který nám přinesl mnoho intenzivní zábavy, s místy brutálními zvraty a tak je i přes mírné vyčerpání, kterým v posledních sériích seriál trpí, těžké jej opustit. Člověk nějak doufá, že ještě přijde další zvrat, který když už nenakopne, tak aspoň dovede do epického konce.

Není tak divu, že vedle hlavního seriálu vznikl i jeho spin-off v podobě Fear The Walking Dead a zrovna tak není divu, že Telltale se pustil do svého vlastního epizodického vyprávění, které se i přes různé patálie dočkalo 4 hlavních sezón, samostatné odbočky Michonne a DLC 400. Věru úctyhodných 23 epizod, které vás na konec zabaví na cca 50 hodin herního času, kde můžete prožít příběhy různých postav v nemilosrdném světě a přímo se podílet na směřování děje, který reaguje na vaše rozhodnutí.

Valnou většinu času na překladu strávil Spyker tým, který vám v průběhu let přinesl překlady třetí, čtvrté série a odbočky Michonne. Tedy ve chvíli, kdy se objevila na Epic store definitivní verze, nedalo se jinak a tým se pustil do překladu, potažmo úpravy i téhle verze, po které jistě sáhnou všichni, kteří dávají přednost ucelenému hernímu zážitku před postupným uvolňováním epizod a zdlouhavým čekáním v přestávkách mezi nimi. Tady je potřeba zmínit, že nebít úzké spolupráce s fanoušky série, nejspíš bychom se překladu dočkali až někdy mnohem později, kdy se nejspíš definitivní edice podívá na Steam, neb překladatelé chovají k Epic obchodu nevoli a tak jím nedisponují. Fanoušci naštěstí poskytli potřebné soubory s texty a současně se podíleli i na otestování a ladění funkčnosti, tedy díky i jim, za jejich nasazení. Doufejme, že konverze na případnou Steamovou verzi, bude už jen formalita.

Po téměř roce úprav překladu, textur, fontů a mimo jiné i získání souhlasu od týmu, který překládal první dvě série, se tak můžete vydat do postapokalyptického světa, do drsného příběhu odehrávajícím se ve světě kde je člověk lovenou zvěří.

Užijte si překlad plnými doušky a samozřejmě nezapomeňte překladatele odměnit a současně podpořit do budoucna, abychom se mohli těšit i na další jejich překlady!

Profil překladu:
 
Back
Top