• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Dnes je Ten den. V 19:00 a kde se dozvíte v článku.

KratosTM

Překladatel
Příspěvky
346
Řešení
1
Skóre reakcí
608
Bodů
0
kolo-stesti-700-944598.jpg

Dnes je tombola a na podobném kole se můžete najít.
Máme za sebou určitě pro všechny krásné Vánoce a tak nastal čas na losování Naší Vánoční tomboly. Musím uznat, že se nám nabídl člověk, který už má známe jméno na poli streamerů a možná o něm mnozí z Vás již slyšeli. Nepíšu o nikom jiném než o streamerovi Atremis. Tento člověk pro nás udělá přesně v 19:00 živý přenos na jeho stránce zde: twitch.tv/Atremis

Nakonec se bude losovat o 4 hry, protože AC: Origins měl pouze jednoho zájemce a tak už dopředu vím kdo by tam vyhrál. :) Klíč, ale zašlu až společně s ostatními.

DNES V 19:00 začíná stream, který následně najdete i na této stránce jako záznam.
twitch.tv/Atremis
Pro informaci:
Výherce BG 3 si musí na steam přidat Ascalona aby mu mohl tuto hru poslat jako dárek.

Teď poslední část, které je už taková prostě se vás ptám. Všem, kteří zaslali klíče a chtějí zbytek zpět ať mě kontaktují. Ti ostatní co je zpět nechtějí mě prosím informujte jak snimi mohu naložit. Víceméně se jedná o všechny kdo mi něco poslali, protože zbylo opravdu spoustu klíčů o které se neprojevil zájem.

Je vícero možností:

Udělat seznam a prostě ať si lidi vybírají dál. (asi to pustit všem i nováčkům a neomezený počet?)
Výběr týmu PH. (prostě se na to vrhneme my z týmu)
Předání náhodného klíče k hotovému překladu?
Máte nějaký jiný nápad?

Tohle mi když tak napište do soukromé nebo nejlépe na email :
[email protected] jedná se tohle pouze o "sponzory" této akce. (Prostě ti co dali nějaký klíč) :)
Jmenovitě:
Flu, Alixon, Mayki, Mdzirza, PredatorV, siSINka, GARRUS, cedricbull, CharlottinyCestiny, ferar360, Angelos999, Gaunt, hadomir, igimen, Milan151019, Paras, Ascalon, Barbar,
Pokud jsem na nějakého dárce zapomněl ať se mi prosím ozve. :)
 

Přílohy

  • Soutez big NEW.jpg
    Soutez big NEW.jpg
    70,7 KB · Zobrazení: 48.121
Naposledy upraveno moderátorem:
Nejsem sice dárce, ale pokud někdo bude chtít ty klíče přenechat, tak proč je nepoužít za několik měsícu. Pokud o ně lidi nemají zájem teď neznamená, že ho nebudou mít třeba v dubnu. Pokud třeba nějak jde přenechat klíče her z knihovny (převážně Epic, nebo tu hru někomu poslat) mam tam spoustu her, které jsem hrál kdysi, ještě před zdarma akcí a hrát je již nebudu. Tudíž nebyly z Epicu nikdy hrány. ale nevím zda to jde, popřípadně je klidně dám taky k dyspozici
 
Velká gratulace všem vylosovaným. Ať nezavaříte klávesnice, myši či ovladače ;)
 
Udělat seznam a prostě ať si lidi vybírají dál. (asi to pustit všem i nováčkům a neomezený počet?)
Výběr týmu PH. (prostě se na to vrhneme my z týmu)
Předání náhodného klíče k hotovému překladu?

V prvé radě ten seznam bys asi měl udělat. Nevím, co jsi myslel tím posledním, ale asi bych navrhl ještě chvili pro členy a pak to otevřít pro všechny.
Já budu teď dělat soutěž s Outriders, kde budu nabízet jako možnost pár našich klíčů, kterých mám víc, tak kdybych mohl případně nabídnout i něco z těch PH klíčů, nebudu se zlobit (ale nemusí to být).


K soutěži - k tomu je opravdu stream? :eek: Aha, to je youtuber a ne Kratos. :) Snad se na mě nebude zlobit, když řeknu, že tento youtube styl... a poměrně dlouhý... mě moc neláká ke sledování, ale slibuji, že vyjádřím své poděkování a pokoru tím, že se obětuji a dodívám to. :D

Jinak gratuluji všem a děkuji PH týmu za soutěž. Když se podívám na většinu těch výherců, tak člověka napadne, že je to taková pěkná nenápadná podpora překladatelským aktivitám :) a u některých možná trochu podle přísloví "když se štěstí unaví, sedne i na vola". :D
 
Já bych hlavně přidal podmínku aby někdo nesoutěžil o hry co už vlastní. Není to fér vůči těm co to nevlastní a chtěli by to.
 
A to mám udělat jak? Přidat si 11 740 uživatelů z portálu na steam, GOG, epic, origin, uplay a ještě nevím kde abych to ověřil? Nebo chtít po lidech screenshot jejich herního obchodu což taky nemůžu?

Já v tom žádný problém osobně nevidím, protože štěstí může zkusit každý. A jestli už to má, tak má sourozence, děti nebo přátelé se kterými se o to může podělit.
 
Pro ty, kteří neměli možnost dívat se přímo na losování, tak zde je k dispozici záznam:

Pro zobrazení tohoto obsahu potřebujeme váš souhlas s nastavením souborů cookie třetích stran.
Podrobnější informace naleznete na naší stránce o souborech cookie.
 
Back
Top