• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Discworld 2: Missing Pressumed...?!

Discworld 2: Missing Pressumed...?! 1.1

Petr Cejpek

Překladatel
Příspěvky
41
Skóre reakcí
62
Bodů
0
Petr Cejpek přidal nový překlad:

Discworld 2: Missing Pressumed...?! - Druhá adventura ze světa Zeměplochy Terryho Pratchetta.

Překlad je testován na emulátoru ScummVM verze 2.0. Češtinu nainstalujete nahrazením souborů English1.txt a English2.txt v adresáři hry. Překlad je bez diakritiky (původní znaková sada hry to neumožňuje).

Smrť si vzal dovolenou, a tak nastal všeobecný zmatek. Ve druhém díle Zeměplošských adventur se opět opět zhostíte role mága Mrakoplaše a pokusíte se tento problém vyřešit.

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Děkuji za Discworld 2. Rozhodně si tohle nenechám ujít. Všiml jsem si, že poslední dobou jsou tu nějaké změny. Pro stažení překladu není potřeba být přihlášený a zase když se přihlásím nemohu ohodnotit a poděkovat přímo za konkrétní překlad. Ještě jednou moc děkuiji.
 
Dobrý den, nezobrazují se mi správně české fonty viz obrázek. Nějaká rada? Mám Windows 10 64bit, Scummvm 2.1. Děkuji.
dw2.png
 
Dobrý den, nezobrazují se mi správně české fonty viz obrázek. Nějaká rada? Mám Windows 10 64bit, Scummvm 2.1. Děkuji.Zobrazit přílohu 40974
Zdravím. Předně se omlouvám za velmi pozdní reakci - neměl jsem zapnuté notifikace a teprve teď jsem si všiml, že tady něco přibylo. :confused:

K dotazu/problému: Podle obrázku to vypadá, že je to špatně nainstalované - při instalaci by se měl přepsat i soubor DW2.scn (tam jsou předělané fonty) a TITLE.scn (tam je překreslená úvodní obrazovka, čili ta tlačítka na obrázku by měla být česky). To by ale všechno měl dělat instalátor. Jak jste, prosím, instalaci provedl? Pokud přes instalátor, zkusil bych češtinu ještě jednou nainstalovat do nějaké složky vedle a ty soubory pak přepsat ručně.
 
Back
Top