• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

  • Než zase začnete plodit weby, discordy a jiné komunity pro sdružování lidí kolem amatérských překladů, tak prosím nejdříve přemýšlejte a čtěte...
    Spuštěn web skupiny Herní překlady ←→ Nový portál pro každého od Lokalizace.net

Destroy All Humans - Clone Carnage je v češtině!

1500x450 DaH Clone kopie.jpg


Pro všechny fanoušky kultovní ságy Destroy All Humans máme dobrou, lepší a ještě lepší zprávu!
Dobrá je, že jste se konečně dočkali a již 30. srpna vyjde remake 2. dílu: Destroy All Humans - Reprobed, ale - ti všímavější to již jistě zaznamenali - jako bonus k jedničce vyšel samostatný datadisk - Destroy All Humans - Clone Carnage.

Doslova se jedná o multiplayer - hru více hráčů v lokálním i online režimu.
Je zde možnost si na pár mapách z jedničky samostatně proti jiným hráčům nebo ve spolupráci s nimi vyzkoušet všechny oblíbené režimy ufonka - závod, armageddon, zuřivost...
Instalace základní hry jedničky vyžadována není, takže si to mohou zahrát i ti, kteří jedničku mít nebudou, ale zakoupí si dvojku.

Ti z vás, kteří si totiž "předkoupí" dvojku před jejím vydáním - mají tento bonus k jedničce ZDARMA!
Co bude dál nevím - nejspíše to pak bude za nějaký poplatek? Takže, pokud jste fandové Ufonka a chcete si porovnat síly s jinými - neváhejte.

No, a ta lepší zpráva?
ČESKÝ PŘEKLAD JE HOTOVÝ!

Můžete si ho rovnou stahovat z profilu hry. A pokud se vám bude líbit, můžete nás podpořit dle instrukcí ve druhé záložce nebo v instalátoru.

Protože... zbývá ta ještě lepší zpráva!
Budeme samozřejmě překládat i ten druhý díl - Destroy All Humans - Reprobed
.
Profil ale vytvoříme až budou k dispozici texty, technika atd... Tj. někdy začátkem září, a opět sem napíšeme zprávu s informacemi a odkazem...
 
Někteří mi píšete, že nevidíte hru z odkazu:
Jde o to, že profil hry dosud nebyl schválen... Musíte prosím vydržet, než se k tomu patřiční moderátoři dostanou...
Možná teď přes víkend v klidu, nebo snad v týdnu...
 
Back
Top