• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Desperados III

Desperados III 2021-01-12

Apoliener

Překladatel
Příspěvky
415
Skóre reakcí
154
Bodů
0
Apoliener přidal nový překlad:

Desperados III - Pokračování úspěšné série na Divokém západě.

Desperados III

Taktická strategie kterou pro vás vytvořilo Mimimi studio, jenž se vytvořilo Shadow Tactics a tak se hra nese v podobném duchu, akorát se místo v Japonsku objevíme na Divokém západě. Kdo hrál dřívější už starší díly může se opět setkat s některými starými postavami.

Steam

...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
No super. I když jsem tak nějak tušil, že se do překladu někdo pustí (hlavně díky překladu hry Shadow Tactics). Doufám, že to dojde do zdárného konce.
 
Sem štastný, díky že jsi se do toho pustil. Tak snad to půjde bez problémů a čeština bude brzy hotová. :)
 
Vždyť už je dávno k dispozici slovenština už to s ní mám i dohrané :)
 
Jistě, kdo nechce čekat nebo preferuje slovenštinu tak už si hru může zahrát a nemusí čekat. Pro ty ostatní, aktuálně máme takřka komplet přeloženo až na pár řádků a z části už je provedena korekce. Do konce tohoto měsíce to bude určitě připravené pro testování, když to půjde tak i dřív. Pokud máte zájem o testování, můžete se mi už teď ozvat.
 
Ahoj rád se přidám jinak super práce jako vždy jste machři (y)
 
Souhlas fakt machři. :) A bude se ještě překládat to DLC, četl jsem něco o tom, že mají být snad ještě 3 DLC či co? :)
 
Aktuálně je ověřena funkčnost na Steam a GOG, texty mám přímo od studia, takže teoreticky i Epic games, ale zaručit to nemůžu.
 
A můžu poprosit o zaslání kde to mám vložit na tom steamu poslal jsi mě kde to vložím na GOG děkuji
 
Dobrý den, předně bych chtěl velice poděkovat za Vaši práci ;) a dále bych se také velice rád stal testerem. Co pro to mám udělat?
 
Dobrý den,

pokud ještě potřebujete někoho na testování, rád pomohu.

Michal Louda
 
Vyšla slovenština, takže si myslím, že češtiny se nedočkáme. Kéž by aspoň poskytli texty :)
 
Prosímtě, co to říkáš? Apolinier tu jasně psal že už začalo testování a že se počítá i překladem DLC, takže klid.
 
Zítra budu posílat texty do Mimimi studia na aktualizaci po testování. Přeloženo je vše včetně DLC a byly provedeny rozsáhlé korektury. Celkově odvedl největší kus práce Drakefran a tomu za to patří dík :)

Jinak ano, slovenština vyšla, jak jsem psal, komu se nechce čekat, tak má možnost už hrát a případně pak bude mít aspoň důvod si hru znovu zahrát a podívat se třeba na jiný překlad :)

Ladik007 a bcmike

Omlouvám se, že jsem neodepsal, ale v tu dobu už jsem na testování nenabíral. Počkejme teď, snad to bude brzy na lepší verzi překladu po testování :)
 
Tak překlad by měl být nahraný a funkční včetně DLC. Testoval jsem to pouze na GOG verzi, ale Steam by měla být stejná, kdyby něco, dejte vědět. A samozřejmě budu rád, když budete hlásit případné chyby.
 
Back
Top