• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Days Gone

KratosTM

Překladatel
Příspěvky
346
Řešení
1
Skóre reakcí
608
Bodů
0
Včera nám vyšel titul Days Gone pro PC.
days-gone-logo-nahled_1.jpg

"Vítej v pustině, která kdysi bývala tvým domovem. Civilizace se kvůli viru před dvěma lety zhroutila a svět brázdí davy nemrtvých. Hraješ za bývalého motorkáře Deacona St. Johna. Tulák, psanec, lovec lidí a tak trochu ještě podivín."

Days Gone se odehrává na sopečném a zničeném americkém severozápadě, kde na tebe čeká svět plný zdegenerovaných příšer, které kdysi byly lidmi. Říká se jim freakeři. Probojuj se zpustošenou krajinou a hledej zásoby, zdroje a hlavně taky důvod, proč to všechno nevzdat.

Recenze ne tento zajímavý titul najdete na Games.cz.

Trailer:
Pro zobrazení tohoto obsahu potřebujeme váš souhlas s nastavením souborů cookie třetích stran.
Podrobnější informace naleznete na naší stránce o souborech cookie.


Co na to říkáte? Najde se tady někdo, kdo sedne na motorku a pojede vstříc postapokalyptické budoucnosti?
 
Celkem dobrá gamesa mám ji od vydáni na ps4, ale nikdy jsem ji nedohrál docela se táhne. Některé mise postrádají logiku jako, když se musíte táhnout celou mapou kvůli jednomu dialogu co trvá cca 5 sekund. Jo a ovládání motorky na gamepadu bylo fakt boží. Doporučuju.
 
Je v češtině nebo pouze eng? Když se to přirovná k Fallout 3 a novější, je to podle vás lepší nebo horší?
 
Je to v češtině a je to dobrý, ale k Falloutu se to nedá vůbec nijak přirovnat :) Má to fajn příběh zatím co jsem viděl, skvělou grafiku a slušně se to hraje :)
 
Děkuji, takže už jen kvůli češtině a tématu si to pořídím :) Nějaký tip na akční cenu by nebyl? :) Na Steam nebo GOG, thx :)
 
No, 35€ se mi dávat nechce, počkám až bude nějaká akce... Případně zkusím demo a třeba se nechám přesvědčit, že to za 35€ stojí...
 
Osobně o tom taky přemýšlím, ale nevím jestli toho nebude na jeden měsíc moc. Na začátku měsíce Valhalla v den vydání Mass effect. Teď chci ještě Humble členství. (je tam Metro)

Počkám na nějakou slevu a dám si čas aspoň něco dohrát.
 
Na Epic je ted sleva na Metro Exodus (Gold) za 311,- s kuponem (staci si vzit zdarma NBA 2K21 co tam ted nabizi a dostanes kupon na 270,-).
 
Musím říct, že neustálý problém s náboji a hlavně noční vyjížďky tu hru povyšují na vyšší úroveň :D
 
Musím říct, že jsem odehrála dvě hodiny a zkonstatovala jsem, že za těch 35€ to fakt nestojí, hru jsem odinstalovala a počkám, až bude v akci pod 10€ a pak si ji možná zkusím zahrát znova. Dost mě to zklamalo...
 
Zkusila jsem to ještě jednou, protože podle kamaráda se to prý po pár hodinách rozjede a mám otázku. Není nějaká možnost (cheat, trainer, mod, cokoliv), co by eliminovalo nutnost každý kilometr doplňovat benzín? Protože toho moc nenajedu a neustále dochází. Auto mám docela dost rozpapané (Mini Cooper) a přesto dojedu na plnou nádrž cca 500 km, proč bych na motorce ve hře měla ujet jen pár kilometrů? To mě fakt nebaví. Děkuji.
 
No nevím, ale po nějaké době už to neřešíš.. Ve chvíli, kdy si zvětšíš nádrž a naučíš se při každé cestě kolem benzínky/kempu natankovat už to neřešíš :)
Čím jsem dál, tím je ta hra lepší no..
 
Já to nechci řešit vůbec, nehraju hru abych neustále sebou vozila hektolitry benzínu, hraju abych se bavila. Takže existuje něco nebo ne?
Jinak je to stále stejně špatná hra, ale sráží to hlavně to neustálé tankování, jinak graficky je celkem pěkná, na 1440p mi běží na maximální detaily na stabilních 60 fps, vypadá celkem slušně, i když detaily by mohly být lepší a animace docela často taky. Aktuálně bych dala tak 50%, z čehož je 10% jen za českou lokalizaci. A mimochodem ovládání je dost mizerné, výroba obvazu, kdy musím na gamepadu držet dvě různá tlačítka a do toho stisknout třetí, to se teda fakt moc nepovedlo :) Ale zase střelba a zaměřování je přesné a rychlé, takže se to vlastně vyrovná :)
 
To nevím cheaty nepoužívám se přiznám :) Možná nějaký neoficiální mód by to někde mohl řešit..
Já musím říct, že hraji na Klávesnici + Myš a tam v ovládání problém nevidím :)
Tam by to asi mohlo jít nastavit no.. :)
 
Ta hra je velmi zábavná a řadím ji mezi to lepší co jsem v životě hrál a nechápu jak někdo může resit velikost nádrže, je tam dobře nastavena, nikdy jsem s tím nemel problém, ta hra je proste VYBORNA
 
Ta hra je velmi zábavná a řadím ji mezi to lepší co jsem v životě hrál a nechápu jak někdo může resit velikost nádrže, je tam dobře nastavena, nikdy jsem s tím nemel problém, ta hra je proste VYBORNA
ja by som to bez módu na rozšírenie nádrže a módu na odstránenie držania akčnej klávesy E ani nehral, by som to odinštaloval a ohodnotil tak na 5/10, mne ta nádrž príde tak otravná - len umele naťahovanie hernej doby, nič viac
 
Přesně, něco podobného jako v Assassin`s Creed Odysey nutnost plnit nudné a hlavně stále stejné vedlejší mise aby se dalo postoupit v příběhu... Ostatně kvůli tomu jsem ACO nedohrála a skončila jsem asi po 40 hodinách.
 
Za krásných 63 hodin dohráno a bylo to skvělý.. Za mě můžu jen doporučit :)
 
Pořád se nemůžu dokopat to zapnout, ale příští týden to už asi vyzkouším.
 
Hele prvních cca 15 hodin se základní výzbrojí je dost těžkých, ale poté už se to rozjede, pochopíš principy a příběh je super :) Dohráno na HARD, takže to bylo trošku hard se přiznám :D
 
Back
Top