• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Daymare 1998

Daymare 1998 2024-02-08

Mayki

Překladatel
Příspěvky
1.195
Řešení
8
Skóre reakcí
2.329
Bodů
0
Mayki přidal/a nový překlad:

Daymare 1998 - Čeština do hororové adventury vzdávající hold sérií Resident Evil

Zobrazit přílohu 35111

Píše se rok 1998. Zatímco naši hokejisté usilovně bojují o získání zlaté medaile v Naganu, na opačné straně zeměkoule probíhají boje skryté, mnohem záludnější. Někteří z obyvatel městečka Keen Sight už nějakou dobu tuší, že s jejich domovem není něco v pořádku. Zažívají totiž podivné a hrůzu nahánějící halucinace, a to i během dne, což je o to podivnější. Může za to snad místní farmaceutická společnost nebo jde jen o pár nešťastných jedinců, kterým osud...

Přečtěte si více o tomto překladu...
 
díky moc že si se pustil do překladu téhle hororové akční hry a ta čeština ve videu vypadá fakt skvělé :)
 
Jsem rád že se čeština líbí, makám na tom každý den. Ta hra je opravdu dost dobrá, nevím proč byla a je tak přehlížena. Myslím že i recenze nedopadly vůbec špatně... ;)
 
Na túto hru s češtinou sa najviac teším, milujem sériu Resident Evil a hry jej podobné :)
 
Tak máme tady 80% překladu. Pokud by se našel někdo, kdo by byl ochoten zúčastnit se testování, dejte mi vědět přes konverzaci. Prosím ale jen vážní zájemci, nebude to vůbec jednoduchá práce. Zase tím ale pomůžete ostatním užít si hru s kvalitním překladem... (y)
 
Beta verze češtiny je hotová. Začínám ji rozesílat mezi podporovatele. Pokud někdo překlad podpořil a já se mu zapomněl ozvat, dejte mi vědět, napravím to.
Všem co tento překlad podpořili jakoukoliv částkou moc děkuji, vážím si toho a děkuji vám za projevenou důvěru.
Ti co by ještě měli zájem překlad podpořit a dostat se přednostně k beta verzi češtiny, můžou tak klidně udělat. Více informací o podpoře překladu najdete na stránce s profilem překladu.
https://prekladyher.eu/preklady/daymare-1998.849/
Jelikož byl překlad docela náročný a textů taky nebylo zrovna málo, rozhodl jsem se striktně dodržet měsíční exkluzivitu, kdy bude překlad dostupný pouze pro ty z vás, kdo jste ho podpořili. Ostatní si budou muset měsíc počkat.
 
Hra mě velice zaujala, tak sem poslal podporu na kavčo .). Akorát nevim jak to přesně banky mají. Peníze sem poslal po obědě, ale nevím jestli vám příjdou ještě dnes, nebo až v pondělí. Doufám, že už dnes. Rad bych se do toho pustil o víkendu. Dokuď je na to čásek .). Dík za práci a ať se daří v dalších projektech. U Observation jsem se skvěle bavil, tak se těším na tvé další projekty..
 
Tak dnes skončila měsíční exkluzivita pro podporovatele překladu, takže teď už nic nebrání zveřejnit češtinu pro všechny. Užijte si tento skvělý klon RE v českém jazyce... (y)
 
díky moc o téhle hře sem vůbec nevěděl a rád do ní pujdu
 
Až to budeš hrát, tak si přepni klávesnici na ENG, jinak ti nepůjde ovládat inventář. Mají to trochu zmršené. Jinak hra je to dost dobrá, pokud se ti líbí klasický RE... (y)
 
je mě to blbý ale jak mám změnit klavesnicu shift a alt mě to nejde ani pravo dole nemám estli mám českou nebo anglickou něco sem našel a mám tam jen českou co tohle je za bordel vždycky to tam bylo když sem to potřeboval u dřívějších pc :D fakt si nevím rady
 
Zdravím, síce som už raz reagoval na YouTube pod prezývkou "The1KAPO1" na video ukážku vášho úžasného prekladu do tejto skvelej hororovej hry v štýle Resident Evil, ale ešte raz veľké ĎAKUJEM za tento úžasný preklad, ochotu, čas a vašu skvelú prácu ktorú ste vynaložili pri prekladaní. Je naozaj skvelé že vďaka ľuďom ako práve vy (prekladateľom) máme tu možnosť si zahrať hry (ktoré nikdy v oficiálnom českom preklade nebudú) v preklade v ktorom je hranie o poznanie lepší zážitok. SKVELÁ PRÁCA! ĎAKUJEME.
 
Díky moc za tyto slova. Tohle vždycky amatérského "překladatele" potěší. Zase mám o trochu větší chuť vrhnout se na další překlad... ;)
 
přidám se :) ste super děkuji vám moc všem čechům i slovákům co překladaj hry bez vás bych si maximalně zahrál na ps hry s ofi češtinou a na pc max cyberpunk a pár her děkuji moc taky si vás vážím :)
 
Super překlad, díky. Jen je škoda, že jsou některé texty historie a poznámek mimo hru na hexacorebiogenetics.com.
Popravdě jsem hru zakoupil jen díky tomuto překladu, jinak bych si jí vůbec nevšiml. Překvapivě dobrý kousek. Takže vlastně i díky za tip :)
Jen tak mimochodem, na příští rok se chystá prequel - Daymare: 1994 Sandcastle.
 
O tom prequelu vím, až to vyjde, chystám se podívat textům na zoubek. Jsem rád, že se překlad i hra líbila i když jde o celkem opomíjený kousek, což je ale velká škoda. O to větší je potom překvapení při hraní... ;)
 
No mohlo to být lepší odnáší to převážně >7<. Hlavně jsem zvědavý na tu atmosféru, jestli bude stejně dobrá jako u jedničky.
 
Naposledy upraveno:
Bojím se aby to nedopadlo jak s tím Marsem, jednička skvělá, dvojka nemastná neslaná.
 
Back
Top