• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Cyberpunk 2077

Naplní Cyberpunk očekávání nebo je to jenom hype?

  • Bude to pecka

    Hlasů: 10 76,9%
  • Bude to průměr

    Hlasů: 1 7,7%
  • Je to jen hype, bude špatný

    Hlasů: 2 15,4%

  • Celkem hlasovalo
    13
  • Hlasování ukončeno .
Byl by prosím někdo schopný tohle přeložit ? .. Prý byl Cdprojekt hacknut a udělalo to neskutečný bordel...
 

Přílohy

  • 147662636_3694010990715074_5967816180002543543_o.jpg
    147662636_3694010990715074_5967816180002543543_o.jpg
    230,5 KB · Zobrazení: 32
@Netsky údajne sa to GOG Galaxy nedotklo ( hra mi beží tak, ako predtým )
Musím však opraviť informáciu, ktorú som napísal v nedeľu 7.2. :
1. "Keď dám kurzor myši na ktorúkoľvek ikonku domčeka, tak u každého napíše: Tvůj domov v Night City". Správne som mal napísať: BYT Tvoje vlastní hnízdo v Night City.
2. "Prvý má každý hráč od začiatku hry v H10". Správne som mal napísať v H10,Atrium - takto je označený bod rýchleho cestovania. Ono to je tak,že v hre je ešte jedna megabudova (severne od tejto s bytom), ktorej bod rýchleho cestovania je označený H10. ( to už nemohli dať H12 ? )
Za čo však tvorcov hry chválim je, že nedali do hry degradáciu používaných zbraní s nutnosťou ich čistenia a opravovania - to by bol horor.
 
NO docela se jim lepí smůla na paty...Problémy kvuli vydání cyberu.. pulka lidí nadává pulka lidi jsou nadšení... ted jeste to hacknutí ... no hnus. A docela jsem zvědavý jaké DLC budou ... někde na youtube bylo krásné video.. kde lidi psali, že by třeba chtěli nějak vylepšovat auta... mít garáže, kupovat si za edáče Byty a upravovat je , Upravovat vzhled ( holič ) během hry.. Za mě by nebylo na škodu kdyby se nějak pokusili opravit to chování policajtu...
 
Ja som hru radšej dohral ( na päť rôznych koncov ). "Tajný" koniec som asi nenašiel. Ale určite viem, že sa mi podarilo nechať si ten najkrajší koniec ako posledný :). Ak teda ešte vydajú DLC, tak sa k hre vrátim.
 
Paráda, tak jsem se poprvé setkala s bugem... Za Johnnyho, po nalezení Rogue, útěk před agenty Arasaky, nastoupení do auta, odjezd, likvidace pronásledovatelů. Pak se dojede na takové zákoutí a následně se nic neděje, na nic to nereaguje, dá se akorát odejít ze hry... Nevíte co s tím? Díky.
 
@Abby Jednoduché riešenie: sadni na motorku a na plný plyn, hlavne sa neobzeraj :)
Desktop Screenshot 2021.02.10 - 00.39.33.42.png


Ten problém poznám. Ostaneš sedieť v Johnnyho Porsche a nič. Aj tie hodiny v aute stoja :(. Mne sa to stalo 4-5 krát. Neviem, čím to bolo, že sa potom hre podarilo ísť ďalej. Asi to len treba skúšať a mať šťastie :)
 
@imro421 To jako že místo do auta mám sednout na motorku? Jenže tam jsou motorky jen dvě a obě jsou zabrané a není moc času, pak přiletí vrtulník a tomu se bránit nedá. Takže prostě mám sednou do auta a doufat, že to nakonec vyjde?
 
@Abby Tou motorkou som chcel povedať: chce to kľud a pohodu :). Mojim riešením tohto problému bolo opakované spustenie questu od "odjezd, likvidace pronásledovatelů". Myslím, že hlavne tá časť likvidácie prenasledovateľov má vplyv na to, či tam vznikne bug alebo po príjazde do toho "zákoutí" pôjde hra normálne ďalej.
 
@imro421 I see :D Nedošlo mi to, promiň. Zkusím to tedy znovu. Asi byla chyba, že se mi podařilo zlikvidovat pronásledovatele třemi výstřely, pokaždé to totiž schytal řidič :D
 
@Abby (y)To ma veľmi teší, že sa ti podarilo prejsť tento nepríjemný bug v hre :). Dúfam, že sa to podarí aj ostatným hráčom, ktorých tento bug v hre stretne:).
 
Vzápětí mě potkal bug ohledně telefonátu od Takemury, ale o něm jsem četla, tak jsem to vyřešila podle návodu (hned poté, co mi řekne, že za jeden den zavolá, tak posunout čas o 23 hodin dopředu a zavolal). Přišla jsem tak jenom o asi deset minut reálného času. Ale je to děs, až do verze 1.06 jsem nepotkala jediný bug a od té doby je to každou chvíli... Už aby vydali nějaký skutečně opravný patch, ale prý kvůli tomu hacknutí to nebude dřív než na konci března...
 
Díky za info, jdu ládovat a snad se mi podaří už bez chyby hru dohrát :) Mimochodem, jak můžu být daleko od konce, když jsem dokončila misi s Takemurou a na konci ho zabili? Vedlejší úkoly už plnit nebudu, čistě jn hlavní linii a tak za rok, až bude CP kompletní a opravený, začnu od začátku a pořádně si to užiju :cool:
 
+konečně si to pamatuje nastavení jazyka
-ovládání motorky se výrazně zhoršilo, ovládání je mnohem citlivější, motorka vypadá, že jede rychleji (i když rychloměr ukazuje to co dřív) a dostat se do smyku je mnohem snazší

Jinak nevím, zatím splněný jeden úkol a ten mi prošel bez problémů. Ale stále mi nefunguje pomocník při zaměřování. A přijde mi, jestli se mírně nezvýšila náročnost, ale nevím jak to zjistit, dá se nějak aktivovat zobrazení fps?

Jaké máte vy zkušenosti s patchem 1.2?
 
Ahoj. Patch 1.2 mi prepísal súbor inputUserMappings, ktorý som mal upravený a musel som si ho znovu prácne ručne prepisovať (aby som mal funkciu klávesy "F" na "Num0" ). Čítal som asi aj v troch článkoch, že tento patch prinesie aj viac možností na mapovanie klávesníc, podľa mňa to ostalo tak, ako to bolo pred patchom. Začal som novú hru a motorku (auto) ešte nemám. Problém, že sa niektoré veci nedajú zdvihnúť, a mali by sa dať, ostáva:(.
 
jj, + nastavenie jazyka Cz, - - - oproti tomu čo som mal pri hraní pred patchom, teraz mi príde grafika niekedy horšia
Desktop Screenshot 2021.03.31 - 01.47.41.66.png
Desktop Screenshot 2021.03.31 - 01.48.49.24.png

takúto mizernú grafiku som začiatkom roka v hre nevidel :cry: ...
 
Mám stejný pocit, horší grafika, horší výkon při stejném nastavení, špatné ovládání motorky (auto nevím, jezdím pouze na motorce :) ). A taky mi to přijde v některých momentech jakoby zpomalené a špatně reagující.
 
Ja som to zapol po dlhšej dobe a ovládanie auta je (aspoň podľa mňa) lepšie a plynulejšie zatáča. Motorku som neskúšal. Síce stále mám pocit ako by som šoféroval papierové auto. :)
Trochu som hral aj s grafickým nastavením a vyskúšal RayTracing + DLSS či sa niečo zmenilo ... no a je to lepšie než pred 1.2
Nemám tak výrazné FPS dropy, hlavne keď jazdím autom po meste.
Hrám s RTX 3070 ale procesor mi bottleneckuje kartu takže nedostanem viac fps.
Samozrejme každý máme iné problémy, bugy atď. ale oceňujem, že vývojári sa snažia hru dať ako tak dokopy.
 
Já si hezky počkám, až bude hra kompletní, opravená a včetně všech DLC a pak se do toho pustím znova. Musím říct, že už teď se těším :)

A teď konečně dohraju toho Zaklínače 3 :D
 
Hrám síce novú hru, ale starý problém mi ostal. Zase sa mi nedá vyzdvihnúť si odmenu
Screenshot 2021.04.02.png

Nemôžem sa dostať cez tie dvere, žiadna interakcia :(. Poradí mi niekto, ako na to ?
 
Já jsem tam měla taky problém s vyzvednutím odměny, ale ten, že jsem s ním mohla mluvit, nakupovat od něj, prodávat, ale moje odměna u něj nebyla... Teprve když jsem odjela splnit další úkol a časem se vrátila, tak se odměna ukázala... Možná to zkus taky tak, splň jiný úkol a třeba to pak půjde.
 
Back
Top