• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Crusaders: Thy Kingdom Come

Crusaders: Thy Kingdom Come 1.0

Farflame

Překladatel
Příspěvky
1.731
Řešení
1
Skóre reakcí
2.005
Bodů
0
Farflame přidal nový překlad:

Crusaders: Thy Kingdom Come - Čeština pro křižáckou strategii s bitvami ve stylu Total War

Sice již trochu starší, ale solidní křižácká strategie inspirovaná 1. křížovou výpravou (v češtině vyšla pod názvem Křižáci: Království nebeské). Nejde o nějaké tuctové RTS, ale taktickou hru s bitvami ve stylu Total War (omezený počet jednotek, formace, terén, pauza ap), kde procházíte dlouhým tažením a mezi bitvami se staráte o vojsko, doplňujete stavy, výzbroj ap. Takže zhruba něco pro fandy Total Waru nebo Warhammeru.

Instalace
- jednoduchá, pročtěte si cz_navod.txt... je to z...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Poznámka k odpovědi pod mým hodnocením - snad kromě simulátorů nepohrdnu jakýmkoliv žánrem. Zrovna sérii Total War mám kompletně v originálech už od prvního Shoguna, takže ani Království nebeské neuniklo mé pozornosti. Je pravda, že vyloženě špatná hra to není a dá se v pohodě dohrát.
 
Crusaders ve slevě na Steamu, stejně jako skoro vše, Technomaner, Risen 3 atd.. dokonce i AC Rogue
 
Tak z uložta zmizela videa, jsou stále k dispozici nebo jsou ztracená ? Jinak velmí dobrý překlad připomíná mi to české překlady zeměplochy.
 
Ahoj.
Na Steam verzii mi preklad nefunguje . Po zmene súboru Crusaders.dll mi hra spadne hneď po spustení a objaví sa hláška : "SecuROM check failed, exiting." .
Dá sa s tým niečo robiť?
Ďakujem.
 
Na Steam verzii mi preklad nefunguje . Po zmene súboru Crusaders.dll mi hra spadne hneď po spustení a objaví sa hláška : "SecuROM check failed, exiting." .
Dá sa s tým niečo robiť?

Tak to je debilita, že tam nacpali takovou ochranu. Texty jsou v dll souboru, takže se s tím asi nedá dělat nic. Musíš si to jedině pokoutně stáhnout, aby tam nebyla ta ochrana.
 
Back
Top