• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Conan: Exiles

Zatím mi to přijde jako hora slibů, ale vůbec si neumím představit, jak to bude v reálu všechno fungovat. Uvidíme, ale zatím si netroufám hodnoti.
 
Tyhle hry s předběžným přístupem smrděj až na půdu, neříkám že všechny, ale je potřeba si dávat pozor při jejich koupi. Oni totiž autoři kolikrát na hře pracují dokud vydělává a když přestane vydělávat, tak ji jakože "vydají" ať je v jakémkoli stavu a pak následně ukončí veškerou podporu (patche, updaty atd.)
Ať je to u téhle hry jakkoli, počkal bych až na vydaní v jakém bude stavu a co bude obsahovat. Dnes už bych si EA hru nekoupil.
 
Den vydání? Ona někdy nějaká EA hra tohoto žánru vyšla? :D Většina jich je v EA i víc jak 3 roky a to už do vstupu je třeba velká část vývoje hotová a dneska se spousta takových her ladí prostě po vydání ... To EA je jen taková zástěrka, výmluva pro to, že jsou buď neschopní se hrou něco pořádně udělat (viz třeba DayZ) a aby při jakémkoliv napadení kvality se vývojáři mohli bránit tím, že je to pořád jen EA a má s tím člověk počítat ...
 
Jako univerzum Conana mám rád je hodně staré a docela mně překvapilo když jsem zjistil, že Funcom chce udělat tohle to s tohoto světa neboť jsou jediní kdo mají na Conana licenci.

Podíval jsem se na pár gameplayu z Alfy a zatím je ta hra tak zabugovaná že Betestha proti tomu vydává kompletně dodělané a odladěné hry. Takže potenciál tam vidím, ALE v tuhle chvíli spíše zklamání(které se klidně po pár velkých updejtů může změnit je to přece jen alfa).

Jsem rád, že tam nedali lítací nestvůry ani je neplánují, otázka jak to myslí vážně s otrokama atd a jaké možnosti hry nabídne krom mít DICK až ke kolenům ( aby jste ho pak mohli používat asi jako laso na chystání zvěře) nebo kozy jako vozy které slouží jako plaváky..
 
Za normálních okolností bych po tom ani nemrkl, ale Funcom u mě má hodně plusové body za Secret World, který jsem hrál ode dne vydání a kdyby mě tak neštvalo, že mi kvůli angličtině uniká větší část zábavy, hraju asi doteď. Navíc hra vyšla už poměrně dávno a pořád do ní sypou nový obsah, takže bych se zase tolik nebál, že Conan dopadne jako DayZ nebo Rust, kde se hry zasekly v EA a vydání nějaké ucelené funkční verze v nedohlednu.
Na druhou stranu plány, které se hrou Funcon má mi přijdou takřka nereálné (např. vybudování vlastní osady, kterou Vám může kdejaký jouda zlikvidovat s pomocí obřího titána apod.). Ostatně to je obecně problém World PvP a World eventů obecně. Fungují jen za optimální konstelace, která nastane tak jednou za dekádu (takže maximálně v promo gameplay videu).
Osobně si počkám na ohlasy k té RPG/survival složce a pak se rozhodnu, zda to zkusím. Ale obecně jsem spíše skeptický.
 
Nazdar vospolok.
Po takmer dvoch rokoch sa zdá, že hra je to pomerne slušná, dobre hrateľná aj v singleplayeri. Tak som sa chcel spýtať, poprosiť, či by si niekto nepokúsil o češtinu. Vopred vďaka.
 
nechce někdo přeložit? je to opravdu super hra! a byla by škoda to nepřeložit
 
Ještě jsem to nehrál, ale lákalo mě to ještě že dnes je youtube po zhlédnutí videí mé nadšení opadlo.
 
Ahoj Ahoj .
Tak mě dlooouho ukecávyli a nakonec jsem to zkusil a hraju s partou čechů ....... a musím uznat že lepší hru jsem nehrál . NAPROSTÁ PECKA . doporučuji všem , stojí to za to , skvělá hra
 
tak nakoniec to nedali na epic store zdarma a zmenili ponuku za nejaku neznamu blbost, asi si to na poslednu chvilu rozmysleli, sorry a tak som sa tesil.
 
Nemají ho ani normálně na prodej....

01.jpg
 
No to teda , a já v práci každého ukecával že si to spolu zahrajeme a ono nic, škoda no :(
 
Podle mě se to jenom zkrátka posunulo a prohodilo s jinýma hrama. Už se to pár týdnů zpět taky stalo u 1dné velké hry.
 
Čau jestě nikdo nebyl schopen po tolika letech udělat češtinu ? Hra vypada dobře a momentalně je pořád na žebříčku diky
 
Back
Top