• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Chaos on Deponia

Chaos on Deponia 2021-08-25

ADV Dream

Překladatel
Příspěvky
219
Skóre reakcí
255
Bodů
0
ADV Dream přidal nový překlad:

Chaos on Deponia - BETA: Jedná se o původní, pracovní verzi češtiny bez korekcí, která byla určená pro finální testing

Proč BETA?

Protože se jedná o původní, pracovní verzi češtiny bez korekcí, která byla určená pro finální testing ve hře.


Finální čeština včetně korekce vyjde oficiálně společně s velkým updatem. Tvůrci hry Daedalic Entertainment zatím bohužel neoznámili datum vydání. Proto jsme se rozhodli vydat alespoň betaverzi, aby si fanoušci série mohli užít všechny čtyři díly v češtině.



Chaos on Deponia
je pokračování klasické adventury Deponia, které přímo navazuje na...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Díky moc za češtinu, před vánoci je idealní čas oprášit tuto výbornou hru.
 
Pro mě osobně je tedy tohle hrozně smutná zpráva číst, že je to vydané bez korekcí, ale hold co se dá dělat...
 
Díky moc za češtinu :) jen mam malý problém, když zapnu hru tak uvidím logo Dealic pak už jen černý obraz ani menu nevidím :(
má taky někdo stejný problém?
 
Zkoušel jsem češtinu na verzi z GOGu a tam neproběhne instalace, (chybná kontrola md5). Verze hry je stejná jako na STEAMu 3.3.2351 takže by čeština i mohla fungovat pokud proběhne instalace. Nebylo by možné dodat instalačku kde by šlo přeskočit kontrolu md5?
 
tak problem je vyreseni takze muzete ignorovat muj predchozi prispevek a
kdyby nekdo mel stejny problem tak stacilo smazat soubor config nebo nejlepe celou slozku v C:\Users\vaseID\AppData\Local\daedalic entertainment\deponia 2
 
Možno to niekomu pomôže, ale ja som kupoval cez net Complete journey a tam mi vôbec nešlo nainštalovať zvlášť čestinu na Chaos on Deponia ani na 3ti diel. Nikdy mi nesedela verzia hry. Ale na G2A som našiel Chaos on deponia global verziu a po kúpeni za cca 1euro steam klúča, už mi hru našlo aj verzia sedí a čeština ide.
 
Chtěl jsem zkusit češtinu na gog verzi ale ke stažení je pouze původní verze, (v zip souboru je Deponia2CZ_Steam.exe z 29.11.2018) můžete se na to prosím podívat a přidat aktuální. Díky moc.
 
Děkuji moc za češtinu, je skvělá, mám akorát jednu poznámku a jedno info týkající se Chaosu na Deponii:

1: Čeština funguje na GOG verzi Chaos on Deponia s označením 2.3.0.8. což je jejich číslo pro Steam verzi 3.3.2351

:roflmao:

2:
Dialog s Janošem u odboje je nutno vést tak, aby při rekapitulaci Janoš nešišlal, neboť pak se Rufus začne chechtat a plán neprojde ! V českém překladu bohužel nejde poznat, kdy bude Janoš šišlat a kdy nebude. Proto je nutno volit odpovědi takto (píšu polohu řádku odpovědi):
4 pozice (nebo později i 3 pozice) = Symbol
2 pozice
3 pozice
3 pozice
3 pozice
2 pozice
3 pozice

:roflmao:
 
Ahoj ,potřebuji poradit .Mám gog verzi a po nainstalování češtiny zmizejí uložené pozice .A když dám pokračovat ,tak se to načte tam kde jsem byl naposled ,akorát si nemůžu vybít uloženou pozici .A pokaždý když to zapnu ,tak si musím vybírat jazyk a nastavení hry je resetované. Předem děkuji za jakoukoli radu :)
 
Back
Top