• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

  • Než zase začnete plodit weby, discordy a jiné komunity pro sdružování lidí kolem amatérských překladů, tak prosím nejdříve přemýšlejte a čtěte...
    Spuštěn web skupiny Herní překlady ←→ Nový portál pro každého od Lokalizace.net

Card Shark

Viteto

Uživatel
Příspěvky
115
Skóre reakcí
44
Bodů
0
Zdravím lidi, před pár dny jsem objevil nesmírně zajímavý herní počin. O této hře jsem ještě před týdnem nikdy neslyšel a byl jsem neskutečně překvapený o jak originální dílo se jedná. Uznejte sami - kdy jste si naposledy mohli zahrát za vychytralého profesionálního podvodníka a to vše zasazené do historické epochy předrevoluční Francie? Hra má úžasný grafický kabátek, doslova každá nová lokace je umělecké dílo samo o sobě a o hudbě se ani nezmiňuji, ta je prostě božská a do hry naprosto sedí. Navíc hra podle všeho disponuje silným příběhem, ale to nemohu posoudit, protože moje znalosti angličtiny jsou opravdu bídné. Na GOGU je zdarma k dispozici demo této hry a rozuměl jsem sotva třetině textů a možná ani to ne. Kolik je ve hře textu si netroufám odhadnout, ale na youtube už existují průchody hrou a většinou mají kolem 4, 5 až kolem 5 hodin, takže by se nemělo jednat o nějak rozsáhlou hru, ale o poctivě vytvořené umělecké dílo překypující originalitou a to není ve videoherní branži zrovna samozřejmá věc. :)



Pro zobrazení tohoto obsahu potřebujeme váš souhlas s nastavením souborů cookie třetích stran.
Podrobnější informace naleznete na naší stránce o souborech cookie.
 
Tak to sem moc rád, že to někoho oslovilo, protože hru jsem zkoušel a je opravdu znamenitá a velmi originální, něco takového jsem ještě neviděl. :) Bohužel já osobně může dát leda tak podnět k překladu, ale to je tak zatím vše, protože s angličtinou si moc netykám, natož s tak rozvětvenou a lingvisticky náročnou jako u této hry a co se týče technické stránky věci, tak umím to co běžný uživatel PC, ale dělat s nástroji pro překládání to tedy opravdu ne. :( Pokud by se do toho opravdu někdo pustil mohu leda nabídnout služby testera a případně pomoc se stylistickou stránkou textu, protože pro češtinu a její krásu jsem měl vždycky cit. :)
 
Teď jsem se dostal v Unity do samotné hry. Chápu jak mají udělaný překlad ale bude to velice náročné a navíc o tom taky tolik nevím. A musím dodat, že v tom je opravdu nepořádek. Už půl hodiny pročítám ty jejich soubory a snažím se najít angličtinu a u toho přemýšlím jak by to šlo udělat.
 
Naposledy upraveno:
Takže,
v Unity jsem z toho moc nezmoudřel ba naopak jsem z toho jelen. Hold se bude muset počkat na někoho chytřejšího a šikovnějšího než jsem já. Snad se dočkáme. Omlouvám se.
 
Takže,
v Unity jsem z toho moc nezmoudřel ba naopak jsem z toho jelen. Hold se bude muset počkat na někoho chytřejšího a šikovnějšího než jsem já. Snad se dočkáme. Omlouvám se.
Hele jestli to překladát opravdu chceš, tak se ti na to podívám. Ale počítej spíš v průběhu příštího týdne.
 
Takže,
v Unity jsem z toho moc nezmoudřel ba naopak jsem z toho jelen. Hold se bude muset počkat na někoho chytřejšího a šikovnějšího než jsem já. Snad se dočkáme. Omlouvám se.
Hra je v několika jazycích co jsem koukal, takže tam se podle mě ty texty musejí nějakým způsobem míchat. Pokud ti Flu opravdu pomůže a rozhodneš se hru přeložit, tak se hned hlásím jako tester.
 
Back
Top