• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered (SK)

Call of Duty: Modern Warfare Remastered (SK) 1.0

MixerX

Překladatel
Příspěvky
278
Skóre reakcí
556
Bodů
0
MixerX přidal nový překlad:

Call of Duty: Modern Warfare Remastered - Slovenská lokalizácia prekladá všetky texty príbehového režimu s úplnou diakritikou.

Začiatkom novembra 2016 vyšla vynovená edícia legendárnej hry z vojenského prostredia Call of Duty: Modern Warfare, ktorá priniesla vylepšenia najmä po grafickej stránke. Príbehová časť sa navyše dočkala dopracovania pasáží, na ktoré autorom pre pôvodnú hru už nezostal čas.

Lokalizované sú všetky texty hry pre jedného hráča, teda ponuky, úlohy, titulky pri videách a dialógy. Nezabudnite si v nastaveniach zvuku zapnúť titulky! Vzhľadom na to, že internetové časti hry sú šifrované a chránené...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Chtěl bych se zeptat jestli se bude dělat i česká verze na tuhle hru. Děkuji
 
Také bych rád někoho poprosil o český překlad. Byl bych za něj velmi vděčný. Děkuji :).
 
@damirek ďakujem za upozornenie, ale zrejme došlo k omylu. Toto je preklad hry Modern Warfare Remastered z roku 2016, ktorá je podľa mojich informácií stále vo verzii 1.15. Ty zrejme myslíš Modern Warfare z roku 2019, ktorá je vo verzii 1.18. Prosím, oprav ma, ak naozaj vyšla pre MW Remastered aktualizácia 1.18, pretože Steam mi takú neposkytuje.
 
Ahoj, asi máš pravdu já hru dostal ke grafické kartě nvidia rtx a jsem z těch verzí zmatený. Je tedy na moji verzi čeština či slovenština?
 
Back
Top