• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Bus Driver - STEAM aktivátor češtiny

Bus Driver - STEAM aktivátor češtiny 1.0

martanius

Překladatel
Příspěvky
81
Skóre reakcí
183
Bodů
0
martanius přidal nový překlad:

Bus Driver - STEAM aktivátor češtiny - Toto je aktivátor češtiny pro STEAM verzi hry Bus Driver.

Bus Driver aktivátor češtiny pro STEAM verzi hry

Zobrazit přílohu 12497

INSTALACE

1. Vložte veškerý obsah archívu do instalační složky hry.
Standartně: C:\Steam\steamapps\common\Bus Driver
V případě výzvy o přepsání souboru výzvu potvrďte.

2. Jazyk přepnete v aplikaci launcher (spouštěč), kterou lze spustit, když ve steamu kliknete na 'Hrát' a zvolíte 'Configure Bus Driver'.

Nebo přejděte do instalační složky hry (viz výše) a poté do podsložky 'bin' a...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Ale po vložení češtiny se něco stalo s grafikou, protože listy co padají ze stromů jsou bílé a okna busu nesou průhledná ale bílá.
 
Hm... Tak to nevím. Píšeš, že okna nejsou průhledná, ale bílá. Zapl jsem si 2. misi z 1. sady a u autobusu mám okna normálně průhledná. S těmi listy nevím kde přesně ve hře padají, abych si to mohl ověřit. Já tu hru nějak nehraju :D

2s7xs9v.png
 
Ahá tak už jsem to vyřešil, čeština mi z nějakého důvodu změnila nastavení v Configure kvalita Shaderů na Minimální ustupujíc Shaderů, takže jsem to změnil na NV4x nVidiaGeforce 6 efekty a je vše v pořádku ;)
 
Back
Top