• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Blood Bowl 2 - Legendary Edition SK

Blood Bowl 2 - Legendary Edition SK 1.0.1

Gaunt

Překladatel
Příspěvky
507
Řešení
4
Skóre reakcí
540
Bodů
0
Gaunt přidal/a nový překlad:

Blood Bowl 2 - Legendary Edition SK - Slovenský preklad pre PC verziu stolnej hry z univerza Warhammeru

Zobrazit přílohu 39543

V roku 2015 vyšlo druhé pokračovanie PC verzie Blood Bowlu, ktoré je vo veľkej miere kópiou rovnomennej stolovej hry. Ide o mix ťahovej stratégie, rugby, Warhammeru a hlavne veľkej dávky násilia a krvi. Hra ponúka režim pre jedného hráča ako aj multiplayer. V kampani môžete hrať za slávny tím Reikland Reavers. Pomôžete im vyhrať turnaj v Blood Bowle, aby sa dostali opäť na vrchol?
Všetkými zápasmi vás bude sprevádzať dvojica komentátorov, zlobor Bob...

Přečtěte si více o tomto překladu...
 
Uživatel Gaunt vložil k překladu Blood Bowl 2 - Legendary Edition SK novou aktualizaci:

Dokončeníe hrubého prekladu

Dobrý deň,
keďže už funguje diskusia k tomuto prekladu, chcel by som oznámiť, že hrubý preklad pre Blood Bowl 2 bol dokončený. Preklad bol odoslaný pár ľuďom na testovanie, ale zrejme si to predsa len otestujem ešte aj sám.
Ak by však chcel ešte niekto pomôcť pri testovaní, tak nech napíše tu do diskusie a ja sa mu ozvem. Najlepšie by bolo keby mal aspoň nejaké skúsenosti s testovaním prekladov, poznal túto hru alebo aspoň jej fyzickú verziu.

Přečtěte si více o této aktualizaci...
 
Uživatel Gaunt vložil k překladu Blood Bowl 2 - Legendary Edition SK novou aktualizaci:

Vydanie prekladu

Dobrý deň,
slovenský preklad pre Blood Bowl 2 bol dokončený a môžete si ho stiahnuť na stránke lokalizacie.sk. Aktuálne sa venujem aj iným prekladom, takže som zatiaľ nemal čas plnohodnotne preklad otestovať, plus hra obsahuje pomerne dosť náhodných textov, preto sa ospravedlňujem za prípadné chyby.
Ak by ste narazili v preklade na nejaké chybičky alebo nezrovnalosti, neváhajte ma kontaktovať, budem rád za každú spätnú väzbu.
Želám vám príjemnú zábavu pri tejto fantasy ťahovej stratégii. :)

Přečtěte si více o této aktualizaci...
 
zkoušel jsem na aktuální GoG verzi (v3.0.219.2) ... zdá se že GoG má jinak poskládaný texty pro čim je absolutně rozhází a zobrazují se na nesprávných místech (npř. text verbování zombíků na login brazovce)
 
Pozrel som sa na gog databázu a vyzerá to tak, že na gogu hra vyšla ešte len tento rok v marci. Úprimne povedané, ani som nevedel, že hra je aj niekde inde ako na Steame. Taktiež podľa gog databázy je verzia hry 3.0.219.5, takže je odlišná oproti Steame verzii. To bude zrejme dôvod toho, že preklad nefunguje. Hru na gogu nevlastním, takže to nemôžem porovnať. Plus, do dnešného dňa si preklad stiahlo možno 30 ľudí, takže neviem, či pre pár ďalších sa to oplatí upravovať.
 
Uživatel Gaunt vložil k překladu Blood Bowl 2 - Legendary Edition SK novou aktualizaci:

Pridaná kompatibilita prekladu s verziou z GOGu

Dobrý deň,
nedávno som sa dozvedel, že Blood Bowl 2 je aj na GOGu. Bohužiaľ, verzia na GOGu je odlišná oproti tej na Steame, preto som upravil preklad, aby bol funkčný aj na verzii hry z GOGu, tá je aktuálne vo verzii 3.0.219.5.
Texty sú rovnaké ako na Steame, len sa presunuli riadky o Khorneovych tímoch, takže sa preklad v hre poprehadzoval. Inštalátor je nastavený tak, že sám určí, akú verziu hry máte. Podľa toho nainštaluje preklad.

Přečtěte si více o této aktualizaci...
 
Back
Top