• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Assassins creed 2, brotherhood, revalation

I

Ironex

Návštěvník
Ahojte mám otázku dá sa nejako znova po cestit tieto starsie assassin hry? alebo aspon upravit titulky z predchádzajucej verzie tak aby sla na tu najnovsiu? teda ak by to bolo mozne na Steame ani Uplay proste cestina nie je ked UBI dal novy update Ďakujem
 
pravaze nie su uz nejaku dobu ono zo zahadnych okolnosti tam cestina chyba ostatne jazyky su tam, som to skusal.
 
revelation mám na steamu česky, ostatní díly cz nemají. Zhilian se pokusil upravit češtinu, ale playmanovi ( vydavatel cz verze hry) se to nelíbilo, takže čeština není.
 
Ano, Když máte českou verzi hry, kterou vyrobil playman. Verze na Steam/ Uplay je jiná.
 
teraz som sa pozeral na mojom učte uplay assassin creed 2, bratstvo a odhalení, veru su bez českého jazyka a to tam mam aktivovane moje krabicove verzie :/ jedine ze to nebudem stahovat online z uplay knižnice ale rovno nainstalujem z dvd disku, len dufam že cz bude funkčna :/
 
ano prodávají

Tak to je skvělá zpráva. A link by byl prosím? Když to bude CZ rád si to koupím podruhé. Ale přiznám se, že potom co mě z podpory Playmana odepsali, že distribuce už skončila, dostal jsem poněkud obavy. :)
 
Tak to nevím, že by playman ukončil distribuci. Avšak na JRC stále ty hry mají
 
Vida, tam jsem předtím hledal, ale nedůkladně. Sice to nejde bůhví proč objednat, nicméně díky. :)
 
Na JRC nyní již vyprodáno. V zásadě mi to zmizelo před nosem.
Nechce někdo opravdu zvážit úpravu stávajícího instalátoru češtiny, aby šla dostat do aktuální Uplay verze?
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Ona čeština už je upravená, ale za ty problémy s playmanem to nestojí
 
Taky bych o ni stal. Jeden cas se tu objevila, ale pak byla stazena asi kvuli playman pravum.
 
Ona čeština už je upravená

Já si tady jenom tak odložím mail mike83cz(at)gmail.com, jen tak pro případ, že by mi chtěl někdo zcela soukromě cokoliv poslat. Např. pozdrav z Benátek. :)
Jinak samozřejmě souhlasím, proti vydavateli by se jít nemělo. Nebylo by to fér a vůbec...
 
On to byl z větší části fór. :) Každopádně fajn lidi ten Playman. Až narazím na nějakej jejich profil, kterej nebude mrtvej, tak jim poděkuju. :)
 
Tak vyjádření o Playmanu musím vzít zpět. Na FB reagovali pružně a v zásadě z nich vylezlo, že uvolnění češtiny určitě neblokují. Zároveň ale dodali, že ji nemohou ani schválit, jelikož ji už nemají v distribuci a nejsou už ani vlastníci licence na ten překlad, kterej přešel přímo pod Ubi. Zkusím napsat Zhilianovi jestli to na věci něco mění...
 
Nezkoušel jsem ale donedavna prave čeština vytahnuta z krabicovky fungovala pak byly aktualizace a po nich už nešly .
 
Taky bych ocenil češtinu do AC2 a Brotherhood. Z nostalgie jsem se vrátil k těmto hrám, ale bez překladu to není ono.
 
Mno, po tom vyjádření Playmana, by to možná šlo znovu nahrát, pokud to ještě @Zhilian má a byl by ochotný to zkusit znovu.

Nevím kdo v roce 17, kontaktoval zástupce portálu jako vlastník "překladu", ale pokud to byl Playman, cajk, ale jestli Ubi, tak smůla no.
 
Jestli má někdo zájem o češtiny k výše zmiňovaným AC, tak je mám stále u sebe na disku a jsem ochoten je poskytnout pouze pro jednotlivce, kteří ji nebudou sdílet nikam dál. Pokud však admini zde na fóru vědí víc, a Playman už se svým zákazem polevil, tak je sem opět rád nahraju.
 
Back
Top