• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Amphora

Amphora 1.00

Kwej

Překladatel
Příspěvky
233
Řešení
1
Skóre reakcí
167
Bodů
0
Kwej přidal nový překlad:

Amphora - České texty do logické hry s duchem z amfory

Zobrazit přílohu 13530
O hře:

Ve hře Amphora odhalíte příběh dívky ve světě z propletených výjevů. Výjevů, které spolu vytvářejí zajímavé vyprávění. Objevujte sami jejich význam, protože Amphora komunikuje neverbálně.

Hráč je jakýmsi duchem v nádobě, v Amphoře. Duch se stará o osud holčičky, která zažívá věci zcela běžné i ty další. Hráč má za úkol vyřešit fyzikální hádanku, která se vždy skrývá v jediné obrazovce....

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Nejde nainstalovat. Píše to že některé soubory jsou odlišné, nebo že chybí.
 
@Vosk
Čeština je dělána na aktuální verzi na Steamu. Hru jsem teď znovu nainstaloval a čeština mi na ni funguje.

Nebyl by problém udělat ji i pro verzi, kterou máš ty, ale tahle hra češtinu vlastně ani nepotřebuje. Překlad je jen pro menu a závěrečné titulky. Samotná hra texty nemá.

Pokud chceš, napiš mi odkud máš hru a pošli mi zabalené v ZIPu složky hry (bude to jen cca 16kB):
Amphora\data\config
Amphora\data\i18n
 
Back
Top