• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

AMNESIA: REBIRTH (Version 1.25)

AMNESIA: REBIRTH (Version 1.25) 2021-04-06

Swankest CZ

Překladatel
Příspěvky
46
Skóre reakcí
31
Bodů
0
Swankest CZ přidal/a nový překlad:

AMNESIA: REBIRTH - Kompletní překlad hry do češtiny.

Tazi Trianon je projektová inženýrka, která spolu se svým manželem Salimem a vědeckou expedicí letí letadlem z Alžírska do Francouzského Súdánu. Avšak co se nestane - letadlo havaruje. Tazi se probouzí v jeho troskách trpíc ztrátou paměti a zjišťujíc, že je sama a že od havárie uběhlo již několik dní. Co se stalo? Kam se všichni poděli? Vydává se na strastiplnou cestu za nalezením vlastních vzpomínek a je vržena do děsivého podzemního světa, ze kterého musí najít cestu ven.

Nová Amnesia je...

Přečtěte si více o tomto překladu...
 
Swankeste, samozřejmě moc díky za češtinu. Vážím si tvé práce a kolik času tomu věnuješ.
Nevím proč někdo musí hanit někoho práci? Když se mi něco nelíbí tak jdu dál a nemusím se k tématu vyjadřovat.
 
To s tím strojovým překladem je samozřejmě nesmysl. Navíc to, že to překládá Mrazík, jsem vůbec netušil.

Možná takový dojem může místy vznikat díky mému lehce archaickému slohu a užité slovní zásobě.
 
diky ale na strojový překlad si nechám zajít chuť , překládá to mrazík

O jakém strojovém překladu to mluvíš? Proklikal jsem pár obrázků i dostupné video a o strojovém překladu nemůže být řeč. A místo, abys uvítal překlad od zjevného fandy Amnesie (ano, narážím na těch milion přeložených modů :D), tak remcáš. Překlad je tady volně, Mrazík chce za něj zaplatit (resp. podpořit jeho vznik), nebo si musíš měsíc počkat, tak nevím no...
 
Ahoj neviem či je potrebné alebo či si postrehol ale amnesia dostala nový update a neviem či je potrebné aktualizovať cz alebo nie nemal som ešte možnosť to odskúšať len upozorňujem na to.
 
Vím o tom. Ta aktualizace byla kvůli vydání editoru. Textů by se to týkat nemělo. Ale pokud by přesto ve hře cokoliv nesprávně fungovalo, dejte mi vědět.
 
Po aktualizácii čeština síce zmizne, ALE keď ju nahodíte nanovo tak čeština opäť funguje tak ako má bez problémov, takže stačí iba nanovo nahodiť češtinu do hry a môžete spokojne hrať po česky (y)
 
Ahoj mi to nejede, jen v menu je čeština, a psané texty, titulky pod videi nejsou žádné
 
Když nikdo neodpovídá tak asi Epic verzí nemá. Vyzkoušej a uvidíš a jestli nemáš zakoupeno tak si pořiď steam verzi.
 
Ahoj, ve staženém souboru nevidím návod, jak češtinu do hry nainstalovat. Může mi ho prosím někdo poslat? Moc děkuji :)
 
Back
Top