• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Začíná se na překladu hry Beyond Steel Sky.

morfeus..

Překladatel
Příspěvky
299
Skóre reakcí
139
Bodů
0
Začíná se na překladu hry Beyond Steel Sky. Hra která navazuje na adventuru Beneath a Steel Sky z roku 1994.

Za hrou stojí Charles Cecil, scénárista celého Broken Swordu a Dave Gibbons, excelentní komixový ilustrátor, co má na svědomí například Strážci/Watchmen, Hellblazer, Dredd atd. Po dlouhých 26. letech od původní hry nám autor nabídne přímé pokračování. Dostaneme do vínku originální svět k prozkoumávání, excelentní scénář, podtržený skvělými rozhovory a hratelností, která na míle překonává původní adventuru a hrdě se řadí do her současnosti a směle je předstihne.

Vrátíte se do kyberpunkového světa, kde nechybí hackování terminálů, robotů a další elektroniky v Union city, změny statusu občanů, vytváření chaosu ve městě, kde jsou občané kontrolováni a hodnoceni dle svého chování a vy jim můžete buď pomoci nebo hodně uškodit. Chopíte se znovu role Roberta Fostera a snažíte se nalézt uneseného přítelova syna Mila. Hra obsahuje mnoho logických hádanek, humoru a nadsázky, politických pletich, konspirací a mnoho překvapení, které na vás čekají v této hře.
 
Naposledy upraveno:
Hodně štěstí s překladem. Jak jsem říkal, cyberpunk jede. :)

Jinak kdo moc neví, o co jde, tady je vývojářský deníček s CZ titulky:

Pro zobrazení tohoto obsahu potřebujeme váš souhlas s nastavením souborů cookie třetích stran.
Podrobnější informace naleznete na naší stránce o souborech cookie.
 
Beneath a Steel Sky, skvělá záležitost. Sranda bratru na "pouhých" 15 disket. Pevné disky ještě zdaleka nebyly běžné. To byly diskotéky :notworthy:. Hru nebylo vůbec jednoduché dohrát. Originálku na Amigu mám stále ve své sbírce, jako mnohé další pecky z těch skvělých let. Oldies goldies ...

SteelSky.png
 
Back
Top