• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

X-Rebirth

X-Rebirth 4.10

P

pepe143

Návštěvník
pepe143 přidal nový překlad:

X-Rebirth - Slovenský preklad hry X-Rebirth 4.0

Neuplná verzia 0.99 prekladu hry X-Rebirth s DLC: Teladi Outpost a Home of Light. Preložené sú hlavné veci, UI, kampaň, úlohy, oblasti, sektory, zbrane... Nie je preložená celá encyklopédia, a donekonečna sa opakujúcej dialógy AI.

Inštalácia:
  1. Adresár z archívu ,,t,, nakopírovať do koreňa hry alebo súbory z archívu vložiť do adresára ,,t,, v koreni hry.
  2. Adresáre a súbory z archívu : Extensions - nakopírovať do koreňa hry a prepísať pôvodné. Pri vrátení na iný jazyk...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
moc jsi mě potěšil, že dojde k další aktualizaci překladu a děkujem, ještě prosím a doufám, že doplníš i překlad rozhovorů NPC postav na stanici, moc mi to tam chybělo .... další by byla encyklopedie, ale to už by jsme asi chtěly zbytečně moc ;)
 
Bude to časom, som rád, že ešte niekto po takom dlhom čase tú hru hrá a je o preklad záujem. :)
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Júúúúúúú preklad :))))) parádička, že by som sa do toho pustil. Ďakujem.
 
Konverze do češtiny stále probíhá. Je toho ale fakt hooodně moc, takže prosím mějte se mnou trpělivost, jelikož to dělám ve volném čase a to je tak hodinka či dvě denně a někdy ani to ne. Ale stále na tom pracuji.
 
Ahoj
Koupil jsem si verzi VR na Oculus, verze 4.3 a slovenština moc nefunguje. Nemohl by se na to někdo podívat?
 
Ahoj,
profil češtiny vykazuje prvky neaktivity a jako takový porušuje pravidla portálu. Vyjádři se prosím, zda překlad pokračuje a aktualizuj profil překladu. @pepe143

Pokud zůstane tento koment bez odezvy, bude profil 6.3.2020 smazán.
 
Konverze do češtiny stále probíhá. Je toho ale fakt hooodně moc, takže prosím mějte se mnou trpělivost, jelikož to dělám ve volném čase a to je tak hodinka či dvě denně a někdy ani to ne. Ale stále na tom pracuji.
Norbi, prosím, jak to s dopřekládáním Rebirthu dopadlo?
 
Back
Top