• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Warsaw

Warsaw build 104

morfeus..

Překladatel
Příspěvky
299
Skóre reakcí
139
Bodů
0
morfeus.. přidal nový překlad:

Warsaw - Překlad

Překlad pomalu začal.

Dílo od polského studia Pixelated Milk chce prozkoumat ve hrách dosud opomíjenou etapu 2. světové války. V roli velitele partyzánské skupiny budete mít za úkol osvobodit Varšavu od nacistických okupantů.

Zdroj: https://www.idnes.cz/hry/novinky/warsaw-hra-pixelated-milk.A190228_075220_bw-novinky_srp

Tady video pro představu o jakou hru jde:

Pro zobrazení tohoto obsahu potřebujeme váš souhlas s nastavením souborů cookie třetích stran.
Podrobnější informace naleznete na naší stránce o souborech cookie.

Přestože hra nesklízí 100%...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Zdravím a nabízím pomoc s vojenským názvoslovím (hru ovšem zatím nevlastním). Jakožto zarytý militarista bych byl rád, kdyby bylo vše přeloženo tak, jak má být -> [email protected]
 
Díky za překlad. Tvé informace jsou ale mylné, ta hra není abnormálně těžká. Byla vcelku těžká v den vydání, ale ihned byla její obtížnost snížena aby to nebyl až takový hardcore. A tak vznikly ty fámy o abnormální obtížnosti. No a v dnešním patchi přidali dokonce i obtížnosti. Zatím teda jenom normal, hard a very hard, ale možná přidají i vysloveně easy než se ten patch dostane z beta větve do větve veřejné.
 
Stále moc nedokážu pochopit, proč se vydává hra, která obsahuje dost vážné problémy a často pak hned zkraje vydání sklízí negativní recenze a to v naprosté většině za věci, které nemůže být problém odhalit při naprosto běžném hraní. Není to pouze případ Warsaw, tam to ještě nebude tak strašné, ale speciálně moderní RPG to takřka co titul to rozbitá hra při vydání.
 
Možno je za tým vydavateľstvo, ktoré tlačí na vývojárov nejakým deadline-om. Tí sú potom nútení vydať hru ako je, a že potom musia patchovať, to už vydavateľstvo moc nerieši, lebo peniaze sa už pomaly sypú. Ale to je len môj dohad.
 
U malých studií to taky bývá to, že jim dochází peníze. Tahle hra ale žádné vážné problémy nemá, jenom jí autoři vylepšují i po vydání, což je plus, ne mínus.
 
Děkuji za práci na překladu , už se těším . Jinak na Steamu jde testovat verzi , kde je možné nastavit obtížnost .
 
Je to hardcore? ze pri smrti je vse ztracene jako v darkestu ? predem dekuji .... hra vypada super , ale radsi vychutnavam a ne stresuji :) pekny vecer:)
 
František > při smrti přijdeš nadobro o postavu, ale to se nestává moc často, pokud si dáš bacha. No a v nejhorším dáš ALT+F4 a načteš si hru před smrtí... Není to stresující hra.
 
Jo dekuji za odpoved,,,, no to v dark dungeon prave nebylo , konec end ... tak to by pak slo : ) Hezky vecer:)
 
Darkest Dungeon má úplně stejný systém, pokud se nepletu. Postavy mohou zemřít, ale není to konec hry, můžeš si najmout nové.
 
No hlavne jde o zdroje je tam vseho malo a fakt to musis umet hrat jinak si bez sance a takove hry nevyhledavam .... tam je to asi stejny, ale me jde o to ,,, jestli to je stejne narocny nebo mene :)
 
Ahoj fanoušci hry, potřeboval bych poradit. Máme tam tři druhy munice krátkou do pistolí dlouhou do pušek a těžkou do granátometů, jak je jednoslovně nazvat? krátká, dlouhá, těžká? nebo jiné nápady ta dlouhá nezní moc odborně... Vasil odborník na terminologie se nabídl a pak už neozval :( Takže nějaké nápady? Díky
 
Můj návrh tady nepadl, takže já jsem navrhoval Pistolová/Pušková/Tanková, ale kdyby byl někdo kovanější v tomhle odboru, bylo by to fajn :)
 
[QUOTE="mo...[/QUOTE]

Zdravím.

Přítel je blázen do WW1 a WW2 historie. Když mi pošleš názvy zbraní a munice do nich, případně další věci kterými si nejste jistí, tak určitě rád pomůže. Na češtinu se už těší.
 
Zdarec všichni. Včera jsem demokraticky nechal nerozhodnout své diváky, že se o víkendu, v sobotu 15.2.20 , kdy budu výjimečně streamovat od cca 21:30, vydám právě do hry Warsaw.

Bude to moje první zkušenost s podobně raženou hrou, tak se zajděte podívat pokud vás hra zaujala, ale nejste si jisti jestli ji zvládnete, protože jestli to dám já, tak neexistuje nikdo kdo by v tom nemohl být lepší. Vítáni budou samozřejmě i zkušení matadoři s jejich jistě potřebnými postřehy a typy.

Věřím, že @morfeus.. , @Apoliener a další kdo se podíleli na testu, odvedli skvělou práci a bude to jízda.

Těšit se na vás budu na svém Twitchi!
 
Leffi vyšel build 103. Vrhám se na to a věřím, že to budeš moct hrát tak jak sis naplánoval. :D
 
No bylo to rozhodnutí okamžiku včera večer, kdy jsem chtěl udělat divákům anketu co budu výjimečně hrát v sobotu, ale anketa mi nešla založit, hry jsem měl na výběr stejně jen dvě (FarCry4 a Warsaw), takže jsem rozhodl za ně, že to v sobotu zařadím, ale klidně si dej na čas :) V sobotu dám klidně něco jiného a Warsaw bude až s aktuální češtinou.
 
Tak určitě to je dobrá volba, navíc přestože lze hru hrát vícekrát, lze ji odehrát i jen za sobotní večer a jít dál. Autoři hru pořád masírujou, takže ani naše práce je neustálá masáž :D čeština bude....
 
Naposledy upraveno:
Tak super, jak jsem říkal, bude to moje první zkušenost s podobným typem hry, takže jsem zvědav, jak si s tím poradím. Díky za úpravu češtiny, dnes večer se rozhodně budu těšit na nový a maximální zážitek i díky vám.
 
Back
Top