• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Trine (z Enchanted Edition)

Trine (z Enchanted Edition) 1.02.2

Kwej

Překladatel
Příspěvky
233
Řešení
1
Skóre reakcí
167
Bodů
0
Kwej přidal nový překlad:

Trine (z Enchanted Edition) - Zprovoznění českých textů do logické plošinovky

Zobrazit přílohu 27410
O hře:

Tři hrdinové se díky nečekanému setkání u Trinu, pradávného artefaktu, vydávají na cestu pohádkovým světem. Zlodějka, kouzelník a rytíř mají každý jedinečné schopnosti, které jim pomohou řešit fyzikální hádanky. Hra Trine Enchanted Edition je remake originálního Trinu s oslnivými vizuálními efekty a četnými vylepšeními hratelnosti.

O zprovoznění českých titulků:

Trine...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Zdravím, skvělé, že se někdo do toho pustil. Nicméně měl bych dotaz. Bylo by možné opravit češtinu tak, aby jela i pod GOG? Mám GOG verzi. Zkoušel jsem aplikovat češtinu i fix i tam, jestli to tam náhodou nepůjde taky a nejde. Což není zase tak překvapivé, když to bylo vytvářeno pro Steam. Nicméně by bylo super, kdybych češtinu rozjel i na GOG verzi :)
 
Ahoj @Anonymus, mohl bych se na to zkusit podívat, ale nic neslibuji. (pokračování v konverzaci)
 
Ahoj Kweji, tak nakonec nebude třeba. Ještě jsem si s tím trochu pohrál a podařilo se mi to rozběhnout plně funkčně i na GOGu - alespoň co se týče oringiální hry, ta enhanced verze ale myslím ani překládána nebyla. Takže za zpravení překladu velice děkuji. Předešlá verze od Mrazíka na GOGu nefungovala, tento fix to však vyřešil.

Pro ty, co by to chtěli zprovoznit na GOGu taky, jen uvedu, že jsem si z Gogu nejpve stáhnul instalačku hry a patch, nainstaloval je, pak nainstaloval češtinu. Následně jsem si otevřel GOG Galaxy, kde se mi provedla ještě další aktualizace (kterou jsem zatím na Gogu nenašel přímo ke stáhnutí - nebo byl původní patch nekompletní) a až poté jsem nahrál opravný fix (pořadí je důležité kvůli správné velikosti písma). Následně jsem otevřel Trine Launcher a vybral Originální hru. Následný launcher sice nebyl v češtině, ale to se při dalších spuštěních opravilo samo. Zvolil jsem velikost rozlišení, jazyk anglický - čeština se nenabízela (ta až ve hře), detaily jsem dal Vlastní a spustil hru. Ve hře jsem potom zapnul titulky a zvolil jazyk titulků český a už vše běželo v češtině se správnou velikostí písma. I launcher originálního Trine se při dalším spuštění ukazoval už v češtině.

Děkuji ti Kweji za ten fix, skvělá práce.
 
Back
Top