• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

The Book of Unwritten Tales 2

The Book of Unwritten Tales 2 1-3

J

Jaspin

Návštěvník
Jaspin přidal nový překlad:

The Book of Unwritten Tales - překlad probíhá

Každý svět potřebuje své hrdiny. Jakkoliv nepravděpodobní se zdají být. Připoj se k Wilburovi, Ivě, Tomovi a Tvorečkovi na další klasické point-and-click adventuře v proradném světě Aventásie. Pomoz jim naplnit jejich osud. Osud, jenž dosud nebyl napsán.

Zobrazit přílohu 7249 Zobrazit přílohu 7250

The Book of Unwritten Tales 2 - pokračování oblíbené ságy z dílny vývojářů z King Art, od kterých mimo jiné vzešly i takové tituly jak The Raven: Legacy of a Master Thief nebo...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Chcel by som sa spýtať, či daný preklad ešte pokračuje alebo bol úplne zastavený. Ďakujem
 
Jenom pro informaci, překlad je z větší části kompletní a aktuálně se pracuje na fontu a převedení textů do hry. Pokud by někdo měl zájem o testování nechť se mi ozve a můžeme se domluvit (testování bude možné, až bude hotový font).
 
Takže font je hotový, velké poděkovaní patří Jurgen82. Teď už jen potřebuji otestovat jestli bude vše fungovat a už brzy by to mohlo být hotové (do konce měsíce).
 
Skvělá zpráva.
Jednička byla fajn hra, tak by bylo super, kdyby jsme si mohli zahrát i dvojku.
Nešel by změnit název tématu, aby bylo jasné, že jde o dvojku? Jistě by to přitáhlo větší pozornost.
 
Aktuálně jsem já osobně prošel první epizodu a odladil velké množství textů. Následně se budu snažit co nejdříve dodělat i zbytek, ale stále platí to, že bych ocenil každého kdo by byl ochotný to otestovat, protože nevšimnu si všeho a potkává se tam více věcí. Nemusí to být nic složitého, třeba jen určitá věc, nebo oblast.
 
Super. Už se těším, až to vyzkoušíme. Ještě to asi nějakou chvíli nebude, ale alespoň to teď vyzkoušet můžeme. :ab:
Děkuji. :ay:
 
Měl bych jenom dotaz, má někdo GOG verzi a setkal se s tím, že by mu čeština nefungovala?
 
Ahoj dvě věci....
první je screen druhá pakliže máš aktivovanou CZ nejde se dostat s druhého aktu do třetího hra jen chroustá ale třetí akt kvůli dialogů nenaběhne. Když to dáš opět do En tak ti to naběhne když do CZ nenaběhne.
 

Přílohy

  • 20170711200100_1.jpg
    20170711200100_1.jpg
    544,1 KB · Zobrazení: 23
Ahoj, screen opravím, to je to nejmenší a můžu tě požádat o zaslání originálního (anglického) souboru e03c01 (mělo by to vyhledat ve složce se hrou, cesta bude nějak data/lang/text/en), abych mohl najít, kde je chyba. Aktuálně mám totiž problémy s diskem a nedostanu se ke hře.
 
Zdravím, začal jsem hrát hru s překladem a první episoda šla bez problémů, jenže nešla načíst druhá episoda, tka jsem odinstaloval a nainstaloval bez překladu a druhá episoda šla bez problémů, nemůže tedy být nějaký problém s načítáním překladu do druhé episody? vlastním hru na steamu. dík za info.
 
Barbar: Vyzkoušej tohle, prosím a uvidíme, ale neviděl jsem tam nic zvláštního :/ https://uloz.to/!QNR0qW9w7Fd4/tbout-2-update-zip

rasim: V odkazu na uloz.to je i soubor e01c04, který by měl fungovat, pokud se teda jedná o načtení "epizody" potom, co odletíš na "gryfovi". Soubor e01c04 by měl jít najít ve složce se hrou a nahradit.
 
mozete ten preklad hodit na ulozto mne to stejto stranky nejak nechce stiahnut :(
 
Po uloz.to se překlady tahat nebudou, stahování normálně funguje, teď jsem to zkoušel.
 
Zdravím, mě ani po instalaci češtiny 1.1, hra nechce po opravě stroje za Wilbura, načíst další pokračování, je nějaké řešení?
 
Ještě můžeš vyzkoušet stáhnout tohle https://uloz.to/!QNR0qW9w7Fd4/tbout-2-update-zip a ten soubor e03c01 ručně vložit do složky se hrou (...\The_Book_of_Unwritten_Tales_2_CZ\The Book of Unwritten Tales 2\data\episode_03\lang\en\text), napadá mě jen, že bych špatně vytvořil nový instalátor, ale jinak ty soubory e03c01 by měli bejt prostě identický (krom překladu) a nedělat problémy.
 
Ahoj, postupoval jsem podle instrukcí a nic. Oproti dřívější verzi se mi ztratil z obrazu u stroje ten malý robot, ale příkazy fungují, pak následuje krátká cut scéna(snad jsem to pojmenoval správně:)) a po odkliknutí poslední věty a hlášky "Iva je ve městě" to celé zatuhne a nic:/ dál se to nenačte.
 
Můžeš mi prosím poslat všechny originální (anglické) soubory ze složky The Book of Unwritten Tales 2\data\episode_03\lang\en\text)? Vypadá to, že to není e03c01.
 
Nelze otevřít zip verze 1.2, ještě zkusím vložit soubor, minule to fungovalo, soubor e03c01
 
Back
Top