• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Terminator: Resistance

Terminator: Resistance 2024-03-18

kubinx8

Překladatel
Příspěvky
337
Skóre reakcí
604
Bodů
0
kubinx8 přidal nový překlad:

Terminator: Resistance - Nečekaně zábavná a chytlavá hra!!!

Zobrazit přílohu 30298

V jedné z budoucích válek zvítězí lidstvo nad roboty a střílečka Terminator: Resistance napoví, jak vysokou cenu za to zaplatíme. Dejte jí šanci, ať už fandíte, či ne, slavné filmové předloze, kterou obohacuje o nový pohled na Hnutí odboje proti Skynetu a nabízí příjemně starosvětskou akci se špetkou dobrodružství. Do zbraně!
RECENZE:
https://games.tiscali.cz/recenze/terminator-resistance-recenze-336848

I když má hra slabší...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Ahoj jak to vypadá z překladem? kdy prosím ustanovíš vydání ? překlad je dost rychlý smekám.
 
Jeden kamarád mi to streamoval jak to hraje a vypadá to hezky, hratelnost bude také pestrá, no ovšem taky občas to mluvení s lidmi, takže je dobře že se toho někdo ujal.
 
super díky za info.Těším se na překlad a poté i finančně podpořím.
 
kubinx8 doplnil k překladu Terminator: Resistance nové informace:

Pokrok

Dnes jsem se zhrozil, když jsem šel testovat překlad a zjistil jsem, že před pár dny proběhla aktualizace hry. Naštěstí bylo změněno jen pár vedlejších textů, což jsem ještě dnes opravil. Překlad funguje ve hře bez problémů. Tak jen doufám, že mi autoři nepřipraví dáreček v podobě updatu co by zasahoval do textů.

Zjistěte víc o této aktualizaci...
 
kubinx8 doplnil k překladu Terminator: Resistance nové informace:

Beta verze překladu je k dispozici!!!

Zdravím! Nyní můžete stahovat betaverzi překladu. Tato verze je určena k veřejnému testování a vychytání chyb, které jsem přehlédl. K nahlášení chyb použijte email: [email protected]
Jen připište info terminator. Nejlépe poslouží screen s chybným textem, nebo přesné znění textu či části textu.
Instalace je jednoduchá. Pouze rozbalíte rar soubor (pozor na staré verze winraru). Spustíte instalátor jako správce a zadáte cestu do hlavní složky hry.

Zjistěte víc o této aktualizaci...
 
zatím jsem našel jedinou chybku v překladu a to se ti stal asi překlep ...naskočí číslo a nesmyslné znaky a pak zatím text....
 
A můžeš napsat aspoň část toho textu. Nebo kde v jaký části hry a kdo mluví s kým. Snad se mi to podaří najít.
 
Ten překlad je skvělej.Bez češtiny mě to nebavilo,ale chytlo mě to.Ty " T jsou tedy peklo.Jsem v té nemocniční budově a raději jsem musel jít na easy.Všechny hry na téma Terminátor lze pouze na easy.:)
 
Tak to jsem rád. Za pár dní bude finální verze překladu s opravenými chybami. Samozřejmě i tam se může nějaká chyba objevit.
 
docela mě mrzí že hra je dost krátká, ale doufám že bude další dí.
 
Těžko říct... Reakce na tu hru byly dost smíšené. Ale nebylo by to špatný. Kdyby udělali pokračování ve stejném duchu s tím že by se poučili s chyb, mohla by vzniknout super hra!
 
Čau, do hry vyšel nový obsah neměl by jsi čas na to mrknout předem dík.
 
Podívám se na to, hned jak bude trocha času! Díky za upozornění...
 
Ahoj lidi ...

Jelikož se objevilo nove DLC Infiltrator mode je potřeba přeaktulizovat a opravit češtinu na tento mod. Testujeme to a dohledávame chyby a určitě tohle nebude poslední DLC mod. Vyvojaři této hry určitě udělaji další mody zatím to je ve hvězdach. Nemusím nikomu připomínat další mod SOUDNY DEN.

Vyvojaři si na tehle hře dali docela zaležet, že to tak zaujalo mnoho lidí ze začatku nic moc, ale pak to začalo byt zaujímave. Kdyby se přece jenom někde objevili chyby a něco bych přehledla dejte nam sem prosím vás vědet, ale doufam, že jsem na nic, už nezapomněla. Kubinx8 to pro jistotu ještě projde, než se uděla instalator.

Každou chvíli vyjde opravená čeština. Momentalně se omlouvam za neaktivitu jsem hodně vytížena snažim se sledovat celkovu situaci her TERMINATOR RESISTANCE, STAR WARS SQUADRON A MIRRORS EDGE kde jsem ochotna pomoci jako tester a dohledavat chyby na požadaní.

Krásny a hezký den vám přeji ...
 
Uživatel kubinx8 vložil k překladu Terminator: Resistance novou aktualizaci:

Finální verze překladu: Terminator: Resistance + DLC Infiltrator

Snažil jsem se opravit všechny chyby, ale technické problémy s novými texty mi daly zabrat. Většina se vyřešila, ale bohužel Sběračská skrýš se ve hře ukazuje jako scavenger hideout (i když je text přeložen). A písmena ř a ů jsem musel psát bez diakritiky. Jinak by mělo být vše v pořádku. Když na něco narazíte, dejte vědět.
Ještě tu musím napsat velké poděkování Lilly za pomoc s testováním. Dá se říci, že veškeré testování udělala ona. A stejně mi pomohla i při původním překladu. Takže moc...

Přečtěte si více o této aktualizaci...
 
Callisto: Díky za info! Vůbec jsem o tom dlc nevěděl. Určitě se na to podívám a přeložím.
 
Back
Top