• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Sudden Strike 4 SK a 2x DeadOut SK

S

Smazaný uživatel 9

Návštěvník
Už nějakou chvíli fungujeme jako Česko Slovenská komunita, ale až v poslední době se nám zde aktivovala větší míře i ta Slovenská část. Byli tu s námi vždycky to jo, ale až v poslední době se dá říct, že to roste jak tráva po dešti.

@Gaunt si tak připisuje k již čtyřem existujícím překladů, další tři, které vás zavedou hned na dvě žánrová dobrodružství.

DreadOut a pokračování DreadOut: Keepers of the Dark

Je hororová adventura odehrávající se v Indenézii, kde se postavíte boji s neznámem pouze s foťákem v ruce. Hádanky, školáci a bubáci by mohli být dobrou odreagovávačkou na pár poklidných nocí při svíčce no ne?

Profily překladu: Dread Out a Dread Out: Keepers of the Dark

Sudden Strike 4

Pokud vám hororová dobrodružství nic neříkají a radši se věnujete plánování strategickým útokům svěřených jednotek, pak by vás mohla potěšit tahle strategie z prostředí druhé světové války, kde se každý váš krok musí měřit ideálně třikrát. Jedná se o poměrně komplexní strategii, kde je každý, byť sebemenší, omyl, trestán nemilosrdně smrtí.

Profil překladu: Sudden Strike 4 SK
 
Vďaka @Gaunt -ovi som si práve kúpil Dread Out. Hororovky ma berú a toto vyzerá dobre. Zároveň vďaka za preklad ;)
 
Já jsem zase rád že bude SK na Sudden Strike 4 a vůbec neřeším že jsme Čech, protože pořád je SK lepší a mě bližší než třeba polština :)
 
Back
Top