• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Sleeping Dogs: Definitive Edition

Sleeping Dogs: Definitive Edition 2017-12-08

D

DeHet

Návštěvník
DeHet přidal nový překlad:

Sleeping Dogs: Definitive Edition - Čeština pro tohle "šikmooké" GTA.

Čeština pro tohle "šikmooké" GTA. Trvalo to sice několik měsíců, ale nakonec jsme se prokutali až ke konci a překlad je na světě.

Pokud budete chtít podpořit autory tohoto překladu libovolným příspěvkem, můžete tak učinit formou platby na b. účet: 256876874/0300

!!!!!!!!!Pro zobrazení všech českých textů bude potřeba v menu hry zapnout titulky.
Nastavení - Hra a ovládání - TITULKY nastavit ZAP - pokud necháte KANTONŠTINA - bude hra zobrazovat pouze část titulků. Čeština nahrazuje...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Nejde extrahovat, chyba archivu. Vyzkoušeno vícero programů k extrakci ....

v RarZipExtractoru to nakonec jde. Instalace v pohodě. Díky za skvělou práci ....
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Ste sikulky jdu to testnout :) JO nechtel sem minule na ten clanek co tu byl reagovat , ale prekladatele si zaslouzi vysokej hononar, meli by byt placeni jako profesionalove !!! jen je blbe ze u nas se asi nikdy tolik nevybere aby se to oplatilo a proto chepejte tvurce:D darebaci to sice jsou ze to je fakt jen o zisku a ne o to aby si ji uzil kazdej no ale to uz je samotne lidstvo takove :)
 
jde nejak pouzit cestina na obyc verzi ? bohuzel Definitive Edition nevlastnim
 
Za prvé, skvělá práce hoši. Za druhé, čeština na normál verzi neexistuje a za třetí , všichni mysleli, že tahle čeština bude na normál verzi, protože nikde nebylo napsané, že ten překlad se robí na Definitive Edici :D Takže pro příště stačilo napsat na jakou verzi se to robí :) Jinak 21.prosince začínají na Steamu Vánoční výprodeje a určo tam bude SD: DE za 3-4 éčka :) To je podle mě nejmenší problém, hlavní je, že to hoši zrobili :)
 
Téma hledám překlad na tuto hru je nazvané Sleeping Dogs: Definitive Edition
a tam je napsáno, že se na překladu pracuje. Co na tom není jasné, to nevím.

Já se zajímal o techniku na obě verze a normální má jinou strukturu souborů, takže
cz na ni nelze aplikovat.
 
Promazal jsem zde off topic příspěvky, nechal jsem jen pár "ukázkových".
1) Tohle překlad má v názvu "Sleeping Dogs: Definitive Edition", což je myslím dostatečně výmluvné a nechápu, jak si mohl někdo myslet, že to to překlad na normální verzi.
2) 2x zde bylo řečeno, že překlad na normální verzi nefunguje, tak už to prosím pochopte.
3) Nepřesvědčujte překladatele ve smyslu "to přece nebude takový problém předělat, aby to šlo i na normální verzi". Překladatelé ví, co dělají. Pokud si myslíte, že to problém není, tak se můžete sami realizovat a překlad na normální verzi udělat.
4) Hra šla legálně (žádná šedá zóna) několikrát pořídit za směšných 5€ a zcela jistě za chvíli půjde opět, takže nepředpokládám, že by se autoři drbali s předěláním na normální verzi, protože by to bylo ve výsledku dražší, jak když si pár lidí koupí DE za těch 5€.
5) Pokud i tak toužíte po překladu normální verze, tak od toho je sekce https://prekladyher.eu/forum/chci-přeložit-hledám-překlad.8/

Tímto ukončuji diskuzi na toto téma. Diskutujte zde o překladu DE.

Jedna technická věc: autoři překladu použili pro distribuci novější RAR formát verze 5.0, což znamená, že si s ním některé starší aplikace nemusí poradit, protože umí jen verzi 4. Bez problémů ho rozbalí například originální WinRar.
c4bKkvU.png
 
Naposledy upraveno:
Chcel by som sa spytať ked extrahujem ten subor a spustim ho napišemi to že to ma virus vedeli by ste mi prosim poradiť čo s tym mam robiť ?
 
@SKroxotron,
antivirové programy občas hlásí falešný výskyt viru. Záleží to software od softwaru. Pokud věříš původu souboru a těm kdo ho publikovali, tak antiviry mají možnost na chvíli vypnout detekci. Na liště Windows vpravo u hodin bývá ikona antiviru (případně je schována v šipce). Pravým tlačítkem na ikoně antiviru vyvoláš nabídku, kde bývá vypnutí štítů. Např. Avast to má pod „Ovládání štítů programu Avast“. Po nainstalování češtiny štíty opět zapni.

Pokud máš pochybnost o původu souboru, tak můžeš zkusit počkat. Je možné, že s budoucí aktualizací definic antiviru se už hlášení neobjeví.
 
Opravdu skvělý překlad, konečně měl někdo koule tuhle hru přeložit moct děkuji.
 
Ahoj prosííím moc o postup děkuji. Rád bych si ji zahrál česky a nejsem profík přes instalace
 
Tak jsem stáhl na steamu, a při instalaci češtiny mi to napíše: an unknown error occurred while accessing an unnamed file neví někdo co s tím ? :(
 
Vyloučit soubor z windows defender či antiviru a nejlépe i složku kam se to instaluje + spustit instalátor jako správce.Bral bych češtinu - rozbal a přepiš...Dotaz - Jak zvětším titulky - Mám 55 palcovou tv a titulky jsou takový titěrný.Díky.
 
lidi nejde mi to hodit do složky hry kam to mám přesně hodit? mám to normál na steamu ...
 
klasicka cesta je C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\SleepingDogsDefinitiveEdition
 
To to nefunguje normalně to tam dávám mám to teda na D: ale dával jsem to i na C: a nic píše mi to Špatně zvolený adresář hry , soubory nenalezeny! a to jsem to zkoušel házet už uplně do všech složek nwm někdo kde by byl problem?
 
@HumpyCZ Máš na Steamu Definitive Edition verzi hry? Podívej se jestli složka obsahuje potřebné soubory - ideálně použít ověření integrity na Steamu.
 
Teď jsem zkoušel spustit na steamu Definitive Edition a žádná aktualizace není.
Čeština stále funguje.
 
Zdravím vás. Mám hru kúpenu na mac cez steam. Logicky mi instalator nefunguje. Existuje nejaka moznost ze by mi to autor alebo niekto z vas zabalil len ako subory ktore mozem nahradit v zlozke?
 
Zdravím, zakoupil jsem si steam verzi SD-DE a nejde mi nainstalovat čeština, hlásí mi to že program nemá oprávnění správce i když to spouštím jako správce a antivir mám vypnutý. Poradíte jak to nainstalovat?

PS: mám i původní SD a cz mi taky nefunguje protože je pro jinou verzi hry :( myslím cz pro základní verzi ne tuto pro DE
 
Naposledy upraveno:
Back
Top