• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Return of the Obra Dinn CZ

Return of the Obra Dinn CZ 1.00

Kwej

Překladatel
Příspěvky
233
Řešení
1
Skóre reakcí
167
Bodů
0
Kwej přidal/a nový překlad:

Return Of The Obra Dinn - České texty do pátrání po osudech posádky a pasažérech dobré lodi Obra Dinn

O hře:
Hra Return Of The Obra Dinn (aneb Návrat lodi Obra Dinn) je další zajímavou hrou od vývojáře Lucase Popea (autora hry Papers, Please). Hráč se ujme role vrchního inspektora (nebo inspektorky) a vydává se na léta ztracenou loď Obra Dinn. Zde začíná velké pátrání po osudech členů posádky i několika pasažérů, kteří na lodi byli, když před lety vyplula. Jaká dobrodružství a tragédie postihly tuto loď, už musíte zjistit...

Přečtěte si více o tomto překladu...
 
To jsem opravdu rád. Párkrát jsem to zkoušel rozehrát, ale ta spousta neobvyklých slov v textu mě nakonec vždycky odradila.
 
Ako to prosím vyzerá s dokončením? Stále pravidelne kontrolujem postup...
 
@jaroneki, těžko odhadovat, překlad probíhá od loňského prosince na způsob indiánského běhu: běží, neběží, běží,… Shodou okolností jsem si říkal, že bych se na to zase po delší době podíval. Takže stav je zde aktuální a od 10. března se nezměnil a je pravděpodobné, že se v příštích dnes zase o kousek pohne.
 
Super. S tímhle jste mi udělal radost. V překlad téhle hry jsou doufal už dlouho a už se moc těším. Tak ať se daří.
 
Uživatel Kwej vložil k překladu Return of the Obra Dinn novou aktualizaci:

Ticho před bouří

Po dalším měsíci přináším aktualizaci stavu. Korektura překladu je již týden hotova!
Zobrazit přílohu 41887

Aktuálně pracuji na instalátoru, který tentokrát nově připravuji v Inno Setup. A ač jsem doposud neměl žádnou zkušenost s tímto editorem instalátorů a o Pascalu jsem před dvěma dny věděl pouze, že existuje, tak už jsem tam dodělal řadu pokročilých funkcí. Takže i zde je v podstatě téměř hotovo.

Nicméně od dokončení...

Přečtěte si více o této aktualizaci...
 
WizModernSmallImage_GOG_BW.png

Pokud byste někdo měl legální hru z obchodu GOG, tak se ozvěte, abych vydal rovnou i tu. Díky!
 
Wow... tak že by som to skúsil? Neverím, že sa niekto do toho pustil. Tak som rád, že sa niekto našiel.
 
@Vonter, a já si zase moc chtěl tuhle hru zahrát. A když se dlouho neobjevil překlad, tak jsem se do toho holt pustil sám.

@demonko, vyzkoušej, za to nic nedáš. Příběh je vyprávěn nelineárně, takže se hráč od prvních minut dostává do zajímavých pasáží.
 
Back
Top