• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Quest for Glory III: Wages of War

Quest for Glory III: Wages of War v1.0

raptorCZ

Překladatel
Příspěvky
59
Skóre reakcí
29
Bodů
0
raptorCZ přidal nový překlad:

Quest for Glory III: Wages of War - Upravená čeština pro GOG verzi

Náš hrdina, nyní jako prince Shaiperský, následuje své přátele do Tarny, kde se schyluje k válce. Na straně jedné stojí lovci Simbani, hrdí bojovníci s kopím. Na straně druhé jsou magií oplývající Leopardmani. Role našeho hrdiny je tedy více méně diplomatická, máme za úkol usmířit dva národy. Jenže - jak se vlastně stalo, že došlo ke sváru, když po staletí byl mezi všemi mír? Přítomnost třetího elementu je zjevná a jeho odstranění je naším úkolem.

V roce 1999 byl tento herní adventurní...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Zdravím, daná čeština mi na STEAM verzi nejde nainstalovat. Píše mi to nedostatek místa na disku, i když mám volného místa 2,33 TB.
 
[QUOTE="ja...[/QUOTE]
Cestina je upravena pro GOG verzi, steam verzi nevlastnim, takze nebyla provedena kontrola, nicmene napis mi na e-mail a zaslu potrebne soubory. Melo by to byt obdobne. [email protected]
 
díky moc za fungující češtinu do té to hry, i pod steamem instalace proběhla bez problémů a i samotná čeština je v pořádku.
 
Back
Top