• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

  • Než zase začnete plodit weby, discordy a jiné komunity pro sdružování lidí kolem amatérských překladů, tak prosím nejdříve přemýšlejte a čtěte...
    Spuštěn web skupiny Herní překlady ←→ Nový portál pro každého od Lokalizace.net

Pillars of Eternity - dotazy na DLC apod.

D

Draken08

Návštěvník
Mam tez Royal Edici, takze pokud to budete prekladat, bude na svete o jednu stastnou dusi navic :)

A kdy bude přeložen datadisky ? Překládají se vůbec ?
JInak děkuji za překlad základní hry..je to pecka v CZ...
 
abych měl uplně kompletní hru tak musím koupit kolik datadisků ? A jaké sou komplet v CZ ? ...Jde mi o to že ze Steamu sem nějak do toho zamotanej..jsou tam :
Pillars of Eternity - Hero Edition
Pillars of Eternity - Champion Edition

Pillars of Eternity - Royal Edition
Nebo to je základní hra + další 2 datadisky ?
 
Na Steamu si rozklikni tohle, máš tam přesný popis, co ty edice obsahují. DLC tam nejsou, ty jsou jen v The White March Expansion Pass
2CEwzNm.png
 
@MerlinEl – Díky, ale máme na to už vlastní, podobnou, online aplikaci, ve které jsme překládali a v tuhle chvíli je už vše v podstatě hotové. Navíc jak tak koukám, není tam FemaleText (= použije se, když je hlavní postava žena), což by byl docela problém. Každopádně ale díky za snahu; jen teď už to nevyužijeme. ;)

@Draken08 – Základní hra je přeložená a bude na ní fungovat současná čeština. Rozdíl mezi těmi jednotlivými edicemi co se týče hry není žádný, ale ty "Champion" a "Royal" v sobě mají dodatečné bonusy typu soundtrack, manuál, kompletní návod, tapety na plochu atd. jak píše Kamil.
Datadisky tam nejsou. Ty asi nejlépe koupíš oba zároveň ve White March Expansion Pass a brzo na ně bude už i čeština. Tj. na kompletní hru postačí Pillars of Eternity Hero edition + White March Expansion Pass (když nebudeš chtít ty ostatní bonusy).
 
ještě poslední dotaz : když ji zakoupím přes Steam tak se hra aktualizuje ?Základní a datadisky ? Jde mi o to jestli je hra vydaná komplet a už na ní nic neupravují nebo se bude hra běžně opravovat a přidávat věci takže třeba měsíční aktualizace...já jen že sem nenašel nikde jaká je poslední verze...
 
Na Steamu máš aktualizace dokonce už povinně, nejdou vypnout, což je také občas nevýhoda (např. na to dojel překlad EU IV, protože to nešlo stále udržovat).
 
Poslední verze je teď patch 3.05 a i když to autoři hry neřekli napevno, tak myslím, že bude poslední. Respektive kolem Vánoc vyhlásili soutěž o ceny v hledání bugů, nálezy opravili v patchi 3.04 a řekli, že teď už budou opravovat jen kritické chyby. A kolik "kritických" chyb v té hře po roce asi ještě bude, že… K tomu teď mají čerstvě Tyranny a v budoucnu PoE2, o které se starají už přednostně. ;)

Na patch 3.05 je čeština tady (zatím bez datadisků).
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Back
Top