• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Partisans 1941

Partisans 1941 1.0

ADV Dream

Překladatel
Příspěvky
219
Skóre reakcí
255
Bodů
0
ADV Dream přidal nový překlad:

Partisans 1941 - Oficiální překlad chystané taktické hry ve stylu Commandos od Daedalic Entertainmentu

Partisans 1941 jsou hrou ve stylu série Commandos. I v této hře jde o ovládání malého týmu různě specializovaných bojovníků proti německé armádě za 2. světové války. Většina hry se odehrává v oblasti kolem ruského města Pskova od podzimu 1941 do začátku roku 1942. Hra se skládá ze tří provázaných částí. Největší část hry zabírají vlastní real-time mise, ale neméně důležité jsou i management základny a plánování taktiky nad velkou mapou, na které se otevírají nové oblasti.

Mezi...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
O tejto hre som sa dozvedel až na týchto stránkách a zaujala ma. Hádam sa hra podarí, o kvalite prekladu nepochybujem :)
 
Tak tohle mně udělalo obrovskou radost.
Držím palce a děkuji předem. :)
 
Náhodou jsem narazil na tuhle hru .. na Commandos snad vyrustal každý a je to moje srdcovka.. takže jsem fakt zvědavý jaké to bude :) tak či tak děkuji za překlad.
Viděl jsem, že to děláte na zakázku tento překlad, takže vám držím palce. Kdyby jste se náhodou chtěli pustit do překladu hry Empire of Sin tak bych vám zaplatil zlatem :D
 
Zdravím,podle článků a v obchodu steam tato hra bude přeložena asi do 12-14 jazyků včetně českých titulků,chápu že tu češtinu děláte na zakázku,ale dle mého názoru nezasloužila by si raději jiná nepřeložená hra (je jich poslední dobou dost) jenž je např. jen v EN váš čas a vaši práci s překladem.Samozřejmě všem překladatelům zde děkuji za práci s překlady a tvorbou instalátorů apod.,ale např.češtiny do hry Atom RPG se asi už nedočkám.
 
Pupik80 Vždy jsem byla milá a vstřícná, ale poslední dobou mám už lidí jako jsi ty plné zuby. Už jen to co jsi napsal je na hlavu postavené. Přemýšlím, jestli jsi normální a silně o tom pochybuji. Kolik kč jsi kdy za překlad poslal? Víš kolik hodin se stráví u překladu jedné hry? A když může někdo dostat zaplaceno, tak je samozřejmě rád. Pochopil jsi, že to dělají lidé, kteří mají svůj reálný život a že třeba tím alespoň zaplatí elektriku, kterou u těch překladů propálí? Víš co, mám nápad! Sedni si na zadek a místo plození takovýchto nesmyslných příspěvků si tu hru přelož sám, ať vidíš, jak je to těžké a zdlouhavé. Ti všichni lidé co tu jsou do toho vkládají svou energii, čas a bohužel i takové věci jako kafe, aby neusnuli, a právě tu elektriku. A bez lidí, kteří to dělají právě jen a jen z z čiré lásky ke hrám, by sis ty nepustil ani jednu z těch her, co tu zde jsou.
 
Charlotte Anna Proč se hned rozčilujete a začínáte hned urážet?Já jsem napsal,že si překladatelů vážím,samozřejmě mají svůj život a překlady dělají ve svém volnu,to vím také a nemusíte mi to tady vysvětlovat.Milá slečno nebo paní a nikde není také psáno,že bych za překlad zmíněné hry,kterou jsem uvedl neposlal peníze.Ikdyž trochu vás chápu a nedivím se vám,ale vždy je to o domluvě lidí.
 
Asi nevíte kdy by měla cca približně vyjít tato hra že ? :) díky za odpověď
 
Pokud se nepletu, tak by měla vyjít v co nejbližší době, tedy červenec - srpen.
 
Na Steamu je hratelné demo. Docela zábavné, len ešte majú čo opravovať :)
EDIT: Demo je v EN a RU jazyku.
 
Tak už tu máme září a hře se zatím nechce a nechce vyjít :D
 
Popravdě jsem nějak zmaten a tohle téma tu nechápu. Hru jsem si koupil teprve nedávno ve slevách a je kompletně v češtině, ani nevím že měla vyjít nějaká nová verze. Na Steamu je pořád jen ta jedna z října 2020 , na kterou už se mimochodem vývojáři vykašlali a ani nespravily jistérozbité věci. Hra ja takzvaně "abandoned"

Ta čeština co je tu zde psaná to je ta samá co je na Steamu a byla na zakázku od vývojářů? nebo vznikly češtiny dvě? :D
 
Existuje jen jedna verze a to oficiální. Zde je jen odkaz na na tuto hru na steamu. Čeština je je součásti hry.
 
Back
Top