• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Hra pro dva na jednom PC

GeneralX

Uživatel
Příspěvky
435
Skóre reakcí
110
Bodů
0
Zdravím :) lidi poraďte nějaký hry pro dva na jednom PC. Hráváme s mladou s Xbox One gamepadama na PC a je to zábava. Do teď jsme hráli Broforce (neskutečná pecka :D doporučuji ) a Castle Crashers taky paráda. Líbilo by se mi třeba nějaký RPG co můžou hrát oba zároveň a nejlépe co má češtinu. Budu rád za jakýkoliv typ ..žánr nerozhoduje.. jen aby to bylo dobře hratelný ve dvou s gamepadem.

Díky a všem pěkný den...
 
Snad vše jsou skákačky, případně s hádankami, ono jiný žánr najít je dost obtížné. Ještě bych přidal Divinity Original Sin, ale mě osobně to přijde složitý na gamepadu i na jedné obrazovce.

Chariot


The Cave


Rayman Origins


Rayman Legends


Brothers - A Tale of Two Sons


Never Alone

http://store.steampowered.com/app/295790/Never_Alone_Kisima_Ingitchuna/

Portal 1+2

http://store.steampowered.com/app/400/Portal/?l=czech
http://store.steampowered.com/app/620/Portal_2/?l=czech

Trine 1+2

http://store.steampowered.com/app/35700/Trine_Enchanted_Edition/
http://store.steampowered.com/app/35720/Trine_2_Complete_Story/
 
Všechny díly Herose and might magic a pokud máš syna tak jsme zprovoznili doma na PC emulátor od http://rotaxmame.cz/ (trošku složitější co se týká stahování opravdu doporučuji si jednou rázově zaplatit VIP přenos) a jedem automatovky jako FinalFight 2 , Dynosaurs and Cadilac atd..
 
Chlapi moc díky za typy :) Barbare heroesy jsou parada ty uz jsme ale hrali driv na PC. Jinak nasel jsem jeste jednu zajimavou dnes

 
Back
Top