• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Horizon: Zero Dawn (SK)

Horizon: Zero Dawn (SK) 1.01

MixerX

Překladatel
Příspěvky
278
Skóre reakcí
556
Bodů
0
Uživatel MixerX přidal nový překlad:

Horizon: Zero Dawn (SK)- Vysoko hodnotené RPG očakávame na PC začiatkom augusta. Slovenský preklad je v príprave.

O hre:
Horizon: Zero Dawn, akčné RPG z roku 2017, sa dočkalo veľkého úspechu napriek tomu, že išlo o titul exkluzívny pre platformu PlayStation 4. Hlavnou postavou je lovkyňa Aloy, ktorá bola vychovávaná ako vyvrheľka mimo svojho kmeňa. Vo futuristickom svete, ktorému vládnu stroje, sa rozhodne odhaliť svoju minulosť a tajomstvo predchádzajúcich civilizácií.

O preklade:
Texty získané priamo z verzie pre PlayStation 4 máme prehľadne roztriedené a kategorizované. To nám umožňuje robiť plnohodnotný kontextový preklad, pretože o každom riadku vieme, v akej situácii sa zobrazí. Vďaka tomu by mal byť už hrubý preklad dostatočne kvalitný. Zároveň nám to umožňuje plne sa sústrediť len na základnú hru, pričom texty z rozšírenia budeme môcť neskôr dopracovať samostatne.

Přečtěte si více o tomto překladu...
 
a nebude mozne dostat preklad aj do PS4 verzie ked sa podarilo vytiahnut texty?...inak je to potesujuca sprava ze bude preklad
 
Držím palce na preklade,nech sa podarí ho dotiahnuť do úspešného konca.
 
Vyborne. Som velmi rad ze ste sa do toho pustili. Rad financne podporim tento projekt este pred vydanim. Bolo by vsak fajn doplnit text vyssie aj o informacie kam poslat dobrovolny prispevok na konkretny projekt. V opacnom pripade vyznie prosba o pomoc tak trochu do prazdna.
 
Chcel som síce s možnosťou podpory počkať, kým nevyjde hra, ale doplnil som do článku číslo účtu a PayPal. Čo sa týka IBANu, ide o číslo bankového účtu v medzinárodnom formáte, preto by pomocou neho malo byť jednoduchšie poslať peniaze z účtu.

Ďakujeme za podporné slová. Len čo sa nám podarí dostať preklad do hry, budeme informovať.

Pripomínam, že stále hľadáme prekladateľov, korektorov a testerov.
 
Pokud pracuje lokalizace.net tak si stejně od nich minimálně tak rok ještě počkáme už nyní nestíhají co vše si nabrali
 
Tak to je opravdu super zpráva! Horizon Zero Dawn je moje nejoblíbenější hra a zahrát si ji aspoň ve slovenštině bych uvítal.
 
Ahoj, také jsem Vám poslala nějaké euro. Těším se na překlad, zatím se to budu snažit hrát v polštině, alespoň se rozkoukám a pak si to dám načisto. Děkuji za práci, kterou děláte.
 
Veľmi sa teším na preklad, čakám s ním na kúpu hry. Už som vám poslal aj finančnú podporu :)
 
Dnes som stiahol 60GB... pre-reloaded..... ale texty som nikde nenasiel... podla mna hru spustia zajtra po 17:00 ako vzdy
 
Tak jsem četl, že by se měla otevřít od půlnoci už tak uvidíme :D Už se těším na alfa verzi :D
 
Motivačný príspevok na "kávu" odoslaný...
Zatiaľ to vyzerá na dosť odbytý port pre PC (aspoň podľa rozboru od Digital Foundry) takže ešte si radšej počkám, kým sa neofixujú všetky bugy a vyladí optimalizácia.

PS: Samozrejme veľká vďaka za takto náročný preklad.
 
Já všude čtu, že naopak je port povedený i s optimalizací :D Tak bůh ví jak to je
 
Ďakujeme pekne všetkým za podporu! Som rád, že môžem takto v noci oznámiť, že po niekoľkých úmorných hodinách práce sa podaril technický prielom! Úspešne bol v PC verzii upravený prvý text :).

Horizon Zero Dawn Complete Edition Screenshot 2020.08.08 - 00.39.57.70.png


O tom, ako bude postupovať práca na technike a prenos rozpracovaného prekladu do PC verzie, budem ďalej postupne informovať.
 
Naposledy upraveno:
Prešlo ďalších 24 hodín a po namáhavej práci finišujeme s technikou...
Pro zobrazení tohoto obsahu potřebujeme váš souhlas s nastavením souborů cookie třetích stran.
Podrobnější informace naleznete na naší stránce o souborech cookie.
 
Fakt respekt, určitě makate ve dne v noci, ona hra ma stejně technicky potiže, takže než to opraví, vy budete mit překlad
 
Už se těšíme jak si mi poradil čekáme na vaše senzační dílo :)
 
Ahoj, Těším se už na získání bety překladu. Stačí poslat přispěvek, abych potom betu obdržel? Stačí do přikazu bance napsat nazev hry?
 
Jedna z mála her u kterých mě mrzelo že není na PC. A teď se i na překladu pracuje, hra konečně na PC.
Přeji vám hodně zdaru v překládání.
 
Kucí, děkuji moc, i když to bude jazykem vzdáleným až z podtatranských vršků, stále mu rozumím snadněji než angličtině ;) Posílám 400,- Kč na překlad, neb bych vaši nemalou snahu rád podpořil a motivoval i k dalším překladům :)
Držim palce
 
Poslaných par eurosikov, nie ze ich miniete na striptérky a štetky!!!
To je na kávu a chlast
 
Back
Top