• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Hitman: Absolution

Hitman: Absolution 1.0.6

Vypadá to, že se bude několik souborů v GOG verzi lišit, i když jde o stejnou verzi jako na Steamu. Kdyby byl někdo po vzájemné dohodě ochotný pořídit GOG verzi hry na můj GOG účet (jako "gift"), abych ji měl k dispozici oficiálně i na této platformě, zkusil bych se na to podívat, ale i tak nemůžu nic slíbit, tenkrát to byla pěkná otročina.
 
Ahoj. Technicky bych s tím neměl ani tak problém, ale upozorňuju, že těch souborů se z celkového počtu 366 liší 109. Fakt nechápu, proč tam má GOG tolik změn u stejné verze hry.
Takže pokud by ti nevadilo počkat až bude zase hra ve slevě... protože potřetí se mi ji už kupovat nechce (za aktuální cenu) s tím rizikem, že to pak třeba ani nedopadne... Nebo pokud by se tady ke mě 2-3 lidi přidaly, tak klidně koupím za plnou a nebude mě to trápit, když to pak nedopadne....

Jinak tě samozřejmě úplně chápu. Taky vlastním asi 5 verzí Bioshocku od každýho dílu (Krabice, STEAM, GOG, STEAM REMASTERED, GOG REMASTERED), abych na ně mohl češtinu upravovat :)
 
Nechci nijak k něčemu nabádat, ale zrovna GOG verze hry se dá celkem bez problémů stáhnout/poslat, což mi například pro možnost vyzkoušení zda-li vůbec čeština poběží přijde celkem dostačující. Když teda pominu, že mají nově možnost vrácení hry do 30 dnů, tak je zde i možnost hru zakoupit, vyzkoušet vytvořit češtinu a v případě úspěchu ponechat instalátor a vrátit hru.
 
Pracuji na konverzi češtiny do GOG verze, je tam sice stále pár problémů, ale snad se mi je podaří vyřešit.
EDIT: Vyřešeno, vyzkoušeno, doplněno do archivu ZIP.
 
Naposledy upraveno:
Nechystá se třeba někdo přeložit toho novějšího Hitmana? Hitman 2016 nebo Hitman 2???
 
Hitmana 2016 prekladajú MixerX a Epero do slovenčiny a čoskoro bude preklad dokončený, keďže v preklade prebiehajú už korekcie...
 
Ahoj a děkuji za češtinu do GOG verze. Na fóru GOG píší, že chybí DLC-Sniper Challenge, což u Steam verze je. Taže GOG je o něco ochuzená, nebo se mýlím? Ještě jedou díky.
 
Ta DLC byla prý určena pro režim Kontrakty, ale jelikož už nejsou spuštěny jejich herní servery pro tuto starší hru, je verze GOG o tato teď už nepoužitelná DLC evidentně ochuzena. Stejně tak přídavek Sniper Challenge.
 
Všechno dobře dopadlo :) Midis nám upravil češtinu pro GOG verzi a jak jsem slíbil tak teď dostal i svoji hru na GOGu. Děkujeme

PS: Na GOGu jsou teď velké jarní slevy, tak se utíkejte mrknout, co vám chybí ve sbírce :)
 
děkuji za češtinu je fakt boží hru bych v angličtině nezvládl jěště jednou díky
 
Ahoj.

Stáhl jsem si na GoG zdarma hru. Ale když se tam snažím nainstalovat češtinu aplikace se mi nespustí.

upload_2020-6-14_14-44-8.png


dělám něco špatně ?

Díky za pomoc.
 
Co zkusit spustit instalační soubor češtiny z plochy bez práv správce (nedávat češtinu do adresáře hry ale spustit instalátor češtiny normálně např. z plochy kam se stáhne apod.), popř. z jiného umístění (složka hry apod.) s právy správce (pravé tlačítko myši na souboru a "Spustit jako správce") - to nepomůže?

PS: Jen dodám, že jsem aktuálně instalátor češtiny zkusil spustit a zdá se zcela funkční, ať již spouštím s nebo bez práv správce (Windows 10 verze 2004 x64).
 
Ahoj,
mohl by to bezdůvodně blokovat antivir. Pokud to půjde, zkusil bych v něm pro soubor češtiny nastavit výjimku.
 
Tak moc děkuji za rady. Stačil pouhý restart ntb a vše jelo ... Fakt parádní překlad. Moc děkuji.
 
Ahoj, vím že je to na Epicu venku jen pár dní, ale uvažuješ, že vytvoříš instalátor i na Epic Games verzi? Předem děkuji
 
Back
Top