• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Hitman (2016) (SK)

Hitman (2016) (SK) 1.0

MixerX

Překladatel
Příspěvky
278
Skóre reakcí
556
Bodů
0
MixerX přidal nový překlad:

Hitman (2016) (SK) - Slovenská lokalizácia prvej časti trilógie o agentovi 47.

V roku 2016 spoločnosť IO Interactive vydala ďalší diel populárnej série Hitman. V roli nájomného vraha plníte kontrakty širokou škálou spôsobov, pričom tentokrát sa kreativita cení viac než kedykoľvek predtým.

Po dvoch rokoch práce na textoch máme konečne pripravenú betaverziu prekladu. Lokalizované sú všetky texty všetkých epizód prvej série vrátane bonusovej „Patient Zero“. Menovite boli preložené ponuky, popisy cieľov, titulky počas hry, titulky vo videách, výzvy a úlohy, všetko s...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Wow vy jste to dokázali, přestože tvůrci češtiny nepodporují. Bylo by bezva, kdyby z toho někdo udělal češtinu.
 
Som veľký a verný fanúšik celej série hier o Hitmanovi. Hitmana (2016) som už prešiel kompletne celého v angličtine, ale veľmi rád si ho zahrám celého zasa od začiatku, s vašim slovenským prekladom, na ktorý sa už teraz moc teším, a verím že bude na špičkovej úrovni. Vopred vám zaň ďakujem, a držím vám palce pri prekladaní tejto veľmi peknej akčnej hry :)
 
Hitman vyjde ted 27. FREE na Epic Store ... Nevite zda bude CZ fungovat z teto verze?
 
To nevieme, ale keďže to bude zadarmo, tak to vyskúšame.
 
Dá sa to už stiahnuť ? Píše cca 350 stiahnutí ale nevidím nikde kde by sa to dalo stiahnuť.
 
Verzia na platforme Epic má oproti Steamu úplne iné súbory, iné zadelenie textov do súborov a v niektorých prípadoch aj iné typy súborov. Momentálne preklad nie je kompatibilný.
 
Dobrý den, bude váš překlad fungovat na
Hitman - The Full Experience
na steam?

Děkuji, pěkný den
 
Áno, ľubovoľná edícia na Steame by mala fungovať.
 
Tak jsem koupil ale koukám že SK překlad nestáhnu :( škoda děkuji za práci a doufám že bude brzy dostupný. Hezkou neděli.
 
škoda že to nepojede na té epic verzy :( docela slušná pálka za tohle je a mít to takhle zdarma
 
Uživatel MixerX vložil k překladu Hitman (2016) (SK) novou aktualizaci:

Preklad je kompatibilný s Epicom

Dnes prinášam dobrú správu. Po niekoľkých dňoch práce sa podarilo pripraviť všetko potrebné, aby preklad mohol byť prenesený do verzie platforme Epic. Upravený bol takisto inštalátor, ktorý si automaticky vyberie správnu verziu medzi Steamom a Epicom, aby nedochádzalo ku zbytočným chybám.

Pripravená je druhá betaverzia prekladu, na ktorú má nárok každý prispievateľ. V tejto verzii bolo opravených mnoho chýb, ktoré boli odhalené počas testovania. Aktuálne predpokladáme, že...

Přečtěte si více o této aktualizaci...
 
Když vám pošlu peníze z CZ účtu na SK za jak dlouho dostanu ke stáhnutí titulky prosím? nevydržím už čekat :)
 
Koľko vám mám poslať na účet peňazí aby som mal tie SK titulky ?
 
Zdravím. Skorší prístup k betaverziám prekladov posielame e-mailom ako poďakovanie každému, kto ľubovoľnou rozumnou čiastkou prispeje na činnosť portálu Lokalizácie.sk. Nemáme určenú žiadnu minimálnu sumu, ale treba brať ohľad na to, že pri príspevku cez PayPal sa platia poplatky. Odporúčame teda aspoň 4€ cez PayPal alebo 3€ cez banku. Inou možnosťou je počkať si, kým preklad plne dokončíme (momentálne ešte prebieha testovanie), a potom bude verejne vydaný.
 
Ale ja mám hru v PS4 konzole ako tam dám tie titulky prosím vás chcel by som to hrať v slovenskom preklade a videl som ukážkové video no niečo perfektné bude to parádne ako vidím
 
Bohužiaľ, podporovaná je len verzia Steam a Epic na PC. Nepoznám spôsob, ako by sa dal preklad použiť na PS4.
 
Dobrý den zaslal jsem vám cez iban 3.3e snad dorazi a poslete mi slovenstinu na Hitman 2016
 
Zdravím, včera a dnes som poslal poslal dokopy 4,5€ tak snáď slovenčina dorazí rád by som si zajtra už zahral hitmana s prekladom :)
 
Back
Top