• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Heroes of Might & Magic V complete

Heroes of Might & Magic V complete 1.2

snco1301

Překladatel
Příspěvky
264
Řešení
1
Skóre reakcí
56
Bodů
0
Do jaké složky se hrou se čeština instaluje ? Nějaký podrobnější návod na instalaci by nebyl ? Bude čeština fungovat na steam verzi hry ?
 
Naposledy upraveno:
Dělal jsem ji primárně na uplay verzi , instaluje se do složky se hrou, defaultně do složky se hrou. Base hra a dlc hammers of fate mají společný adresář ( podle uplay verze hry) a datadisk tribes of the east má svojí složku. Zvol jen složku hry/ datadisku
 
instalátor to neumožnuje ale samozřejmě by to technicky šlo
 
Zkoušel jsem češtinu na steam verzi hry a funguje na oba datadisky, ovšem na základní hru nefunguje.
Když nainstaluji čj i s datadiskem je přeložené v základní hře jen uživatelské rozhraní, datadisk pak funguje bez problémů i s dabingem (ten datadisk se spouští přes steam samostatně) Je ale zajímavé že když dám jen instalaci češtiny na základní hru, přepíše se i to uživatelské rozhraní co bylo předtím v češtině zpět na angličtinu (myslím v základní hře).
Není tedy možné že si omylem do prvního instalačního souboru (jen základní hra) dal omylem angličtinu ? Jinak si to nedokážu vysvětlit proč to nefunguje.
 
prověřím

edit : nainstaloval jsem pouze základní hru a čeština mi funguje i s dabingem

asi bude problém v jiných verzích hry na uplay a steamu, avšak já hru na steamu nemám a opravdu si jí nebudu kupovat podruhé, musel bys mi poskytnout herní soubory, jinak stím nic neudělám
 
Naposledy upraveno:
Aha tak to asi nic. Já jsem to zkoušel včera a potom co mi čeština nefungovala, tak jsem hru na steamu vrátil a už ji nemám.
Spíš si asi koupím normálně krabicovku. Ale díky za ochotu :)
Edit: Mimochodem teďka je hra na steamu jen za 4 eura, ale myslím že na uplay je dokonce zlevněna ještě víc. Že bych ji koupil tam :D
 
já se nebráním úpravě češtiny na steam , budu je rád že čeština nebude omezena jen na uplay verzi ale nemám soubory, musel by mi je někdo zabalit a poslat
 
nahrál jsem znovu ověřenou češtinu, jestli náhodou jsem neuploadnul na megu, pokud i pak nefunguje, pak je to problém verzí
 
Když si na Stemu koupím H5 plus všechny datadisky bude mě čeština v pohodě fungovat ?díky
 
Na Steam verzi hry funguje ale nezobrazují se některé texty jen prázdné rámečky
 
RE: Na Steam verzi hry funguje ale nezobrazují se některé texty jen prázdné rámečky
Mám stejný problém, akorát na verzi Uplay
 
Uplay - nefunguje korektně, některé texty se nezobrazují. Vyřešil někdo ?
 
Tak hlavně, že to na tom Steamu půjde. To bych byl vážně moc rád :woot:!
 
RE: Na Steam verzi hry funguje ale nezobrazují se některé texty jen prázdné rámečky
Mám stejný problém, akorát na verzi GOG, verze hry 1.6
 
Verze překladu 1.2 funguje, tam kde byly prázdné rámečky je anglický text, což nevadí, není toho moc, zkoušeno na verzi pro GOG verze hry 1.6. Děkuji za opravu, dobrá práce.
 
Zdrávím stahul jsem verzi ubisoft gold edice a jen 20 procent je v češtině , verze hry je 3.1 ubisoft čestina není ke stažení . Mužeme poprosit o upravu? děkují moc :)
 
Ahoj, čeština ani dnes nefunguje líp jak dřív, chybí hodně textu po updatu 1.6 ale děkuji za opravu
 
Ahojte,
planujem si na steame kupit heroes of might and magic V ( resp aj s DLC podla toho co je v CZ). Priznam sa, ze hlavny motiv je prave cesky preklad a dabing. Ako je prosim na tom dnes predmetny preklad a ako so steam verziou funguje ?

Dakujem pekne za info.
 
Ahojte,
planujem si na steame kupit heroes of might and magic V ( resp aj s DLC podla toho co je v CZ). Priznam sa, ze hlavny motiv je prave cesky preklad a dabing. Ako je prosim na tom dnes predmetny preklad a ako so steam verziou funguje ?

Dakujem pekne za info.
Ahoj, funguje jen chybí texty na tutoriál.
 
Back
Top