• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Goetia

Goetia 1.00 Steam & GOG

Kwej

Překladatel
Příspěvky
233
Řešení
1
Skóre reakcí
167
Bodů
0
Kwej přidal nový překlad:

Goetia - České texty do tajuplné duchařské adventury

Zobrazit přílohu 23559
O hře:

Hra GOETIA je tajuplná duchařská adventura o Abigail Blackwoodové, mladé dámě, která právě zjistila, že je duch. Ale proč se tu tak náhle probudila, je tohle snad normální posmrtný život? Nezbývá než se vydat na cestu poznání vlastního osudu na rodinném panství Blackwood stojícího poblíž vesnice Oakmarsh.

O překladu:

Tento překlad nahrazuje angličtinu a obsahuje úplnou...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Ďakujem za preklad. Ešte som ho neskúšal, ale to mi nebráni v tom, aby som sa poďakoval. Pôvodne som chcel túto hru prekladať aj ja keďže ma zaujala, ale potom som to nechal tak.
 
@NAItReIN Věřím, že se bude líbit. Snažil jsem se o co nejlepší zpracování, takže si troufám tvrdit, že to v něčem předčí i originál.
 
Díky za překlad, chci se pouze zeptat na GOG verzi to neplanujes updatnout?
 
@yut111 před pár dny jsem vytvořil konverzaci pro vytvoření GOG verze. Tak jestli o ni stojíš, pokyny máš v ní.
 
Cestina jednicky je na vysoky urovni, neplanujes i dvojku?
Díky za pochvalu.

Dvojku jsem objevil asi někdy koncem loňského roku a říkal jsem si: "super, jak to, že o ní nevím", ale pak jsem se podíval na hodnocení (77 % jednička, ale 41 % dvojka) a recenze a to mě odradilo. Na recenze sice moc nedávám, ale když jsem tam viděl nedoporučující verdikt od hráčů, kterým se, jak oni tvrdí, jednička líbila, tak jsem tentokrát na ně dal. Dvojku tedy neplánuji hrát, takže ani překládat.
 
Cestina jednicky je na vysoky urovni, neplanujes i dvojku?
Negativni hodnoceni byly casto zpusobene, ze hru neslo dohrat kvuli chybam, ktere odstranil patch. Minimalne tu hru zkus, mne prijde jednicce podobna. Recenze jsou kontroverzni, ale mne prijde dvojka stejne dobra. Zkus se podivat na steam, mnozi hru aktualne doporucuji.
 
Back
Top