• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Get Even

Get Even 1.00

sarakat

Překladatel
Příspěvky
22
Skóre reakcí
61
Bodů
0
sarakat přidal/a nový překlad:

Get Even - Překlad akční psycho FPS od studia The Farm 51

Po neskutečně dlouhé době, kdy jsem se prvně pustil do překladu této zajímavé hry, Vám konečně díky Marii L. mohu český překlad přinést. Test proběhl na větší části hry, ale pokud narazíte na nějakou chybu, prosím o její nahlášení na e-mailu [email protected].

Překlad je ve verzi 1.00 a je určen na originální hru aktivovanou na Steamu. Na jiných verzích nebyl testovám a proto tam není zaručena jeho funkčnost, nicméně nepředpokládám problémy. Ostatní informace v...

Přečtěte si více o tomto překladu...
 
Kámo rešpekt na túto hru som dlho čakal hneď kupujem a vyskúšam tvoju čestinu si macher
 
Ahoj, jde vím to nainstalovat? Mám origo verzi ze Steamu a furt v anglickém jazyce. Jakou mám správně nastavit cestu na instalaci? Díky :)
 
Sice nejsem autor češtiny, ale cesta bude taková, kde máš nainstalovanou hru. To kromě tebe nemůže vědět.
 
Ahoj, jde vím to nainstalovat? Mám origo verzi ze Steamu a furt v anglickém jazyce. Jakou mám správně nastavit cestu na instalaci? Díky :)
Ahoj vytvor si zložku prazdnu na ploche tam nainštaluj čestinu a prekopíruj do zložky z hrou mne to pomohlo :) Lebo keď ju nainštaluješ do priamo do adresárom z hry tak nebude fungovať :)
 
Ahoj, jde vím to nainstalovat? Mám origo verzi ze Steamu a furt v anglickém jazyce. Jakou mám správně nastavit cestu na instalaci? Díky :)
Ahoj, mělo by ti to najít automaticky a ty nic nedělat, jen odklikávat. Pokud ne, musíš najít ve Steamu složku common a tím skončit. Něco jako písmeno disku:\možná něco dalšího\Steam\steamapps\common. Další složku už ne. Končit na common...
 
Tak už jsem to rozchodil .. čeština valí a já můžu zkusit gameplay a to jak mi to poběží ... každopádně alespoň teď víme, že to běží i na jiných verzích ....Nicméně instalátor cestu nenajde a pokud češtinu naistalujete skrze něj do adresáře hry, TAK HRA POJEDE STÁLE V ENG je třeba zkopírovat češtinu na plochu a ze složek vytáhnout soubory a nakopírovat je do stejných složek v adresáři hry. Pak Vám cz pojede
 
Back
Top