• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Final Fantasy X HD Remaster

Final Fantasy X HD Remaster v1.1.1

Raziel

Překladatel ve skupině RK-Translations.cz
Překladatel
Příspěvky
53
Skóre reakcí
179
Bodů
0
Raziel přidal nový překlad:

Final Fantasy X HD Remaster - Čeština pro HD Remaster desátého dílu Final Fantasy, tentokrát konečně pro Steam.

projectlogo09-1.jpg

Čeština pro Final Fantasy X HD Remaster (STEAM)

Milí přátelé, tak jste se konečně dočkali. Vím, že nám ta úprava trvala docela dlouho, ale nebylo to vůbec tak snadné, jak by se mohlo na první pohled zdát. Dokonalou ukázkou může být i to, že jsme chtěli češtinu vydat 9. 4. 2020 okolo 20h a nakonec ji vydáváme 10. 4. 2020 v cca 3:30. Ale co jsme slíbili, to jsme dodrželi a...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Hrál jsem sice již s češtinou na PS2, ale tato verze češtiny je zase o level výše, takže hraji znovu česky na PC, a je to nádhera.
Tak teď, po dokončení překladu FF XV, zbývá už přeložit jen dvanáctku, která taky vyšla na PC, a bude to kompletní a já budu absolutně spokojený a totálně nadšený.
Chlapi odvádějí úžasnou práci a jsem moc rád, že je to pořád baví. :)
 
Back
Top