• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Chystá se čeština do Knights of Honor HD

S

Smazaný uživatel 9

Návštěvník
V poslední době je častým jevem, že se vezme nějaká stará dobrá klasika, poměrně často adventura nebo strategie, které jako by nějak nemohli chytit třetí dech a stále jich vychází po málu a nejen to, některé prakticky do dnes nezestárli.

Podobně je tomu i u hry Knights of Honor, strategické hry, která vyšla už v roce 2004. Ta se dočkala HD úprav, tedy by měla být pohodlně hratelná i dnes. Nicméně mnohem zajímavější je, že se @Arqwell ujal nejen úpravy původního překladu dnešním standardům, ale co je mnohem zajímavější, rozhodl se některé grafické změny vrátit do původní podoby.
Nechci se pouštět do nějakého hodnocení, každý nechť dělá co umí a jestli to znamená aktuální češtinu, tak budiž, ale musela to teda být fakt hrůza, stran nových grafických úprav, když si někdo dá tu práci opravit změny zpět k původnímu vzezření.

Nicméně doufejme, že to @Arqwell ovi, půjde dobře od ruky a již brzy se dočkáte nejen aktuálního překladu, ale i plnohodnotného nostalgického herního zážitku.

Profil překladu: Knights of Honor HD
 
Po upozornění @Arqwell , jsem trochu upravil formulaci článku, který tak mohl mylně evokovat, že byla špatná původní verze češtiny. To samozřejmě záměr nebyl, původní čeština byla jistě naprosto v pořádku. Zmínka se měla týkat výhradně grafických úprav, které Arqwell některé vrací do původního vzezření.
 
Back
Top