• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Call of Duty: World War II (SK)

Call of Duty: World War II (SK) 1.0

MixerX

Překladatel
Příspěvky
278
Skóre reakcí
556
Bodů
0
MixerX přidal/a nový překlad:

Call of Duty: World War II (SK) - Slovenská lokalizácia príbehového režimu Call of Duty z druhej svetovej vojny.

O hre:
Call of Duty sa vo svojom 14. pokračovaní vrátilo k počiatkom série a dalo si za cieľ predstaviť druhú svetovú vojnu ďalšej generácii hráčov. Príbeh tentokrát približuje vojnu výlučne z amerického pohľadu, užijete si preto vylodenie v Normandii, boje v okupovanom Francúzsku a prekročenie Rýna. Okrem historického pozadia sa hra snaží vykresliť aj emociálnu rovinu života v armáde.

O preklade:
Lokalizované sú všetky texty hry pre jedného hráča, teda ponuky, úlohy, titulky...

Přečtěte si více o tomto překladu...
 
Zdravím, preklad je prakticky hotový, betaverzia je k dispozícii od 31. 8. 2020. Čaká sa ešte na to, kedy hru s prekladom dohrajú ďalší testeri.
 
Šlape jak hodinky, je to divné přirovnání , ale jiné mě nenapadlo ;). Díky moc za překlad SK :)(y)
 
Zdravím všetkých.
Mohol by som Vás poprosiť o návod ako inštalovať túto lokalizáciu do hry na xbox One (teda ka je to možné) . za ochotu vopred ďakujem
 
Ahoj, bohužiaľ, nemám s niečím takým skúsenosť. Preklad bol pripravený na PC. Je možné, že sa to dá dostať na konzolu, ale poradiť ti neviem.
 
Back
Top