• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Beholder

Beholder 2.0

TheRikusj21

Překladatel
Příspěvky
29
Skóre reakcí
26
Bodů
0
Tothi přidal nový překlad:

Beholder - Český překlad této skvělé hry.

Ahoj,
zahájil jsem překlad této skvělé hry a doufám, že ho brzy dokončím. Jelikož na něm dělám sám, tak to může chvíli trvat, ale budu se co nejvíce snažit překladu věnovat. Doufám, že se někomu bude hodit.

Dodatečné informace dodám.

Napište mi něco do komentářů, abych věděl, že je zájem.

Zjistěte více o tomto překladu...
 
To je paráda jsem i pro nějaký alfa verze :) klidně cokoliv co by mě pomohlo hrát dál :) už to hraju asi po desáte a mrzí mě že tomu nerozumí. Angličtinu se mi kvuli tomu učit neche :).
 
Ještě 21 hodin je v akci za €3.99, ale je i omezen počet klíčů, tak pokud chcete, pohněte.
https://www.bundlestars.com/en/star-deal

upload_2017-1-9_19-57-58.png
 
Zdravím. Kedy bude kompletná čeština do hry? Ďakujem :)
 
Prečo sa mi to nedá stiahnuť?? som veľký obdivovateľ tejto hry, mohli by ste mi nejako pomôcť
 
Je to rukama nebo nastavením Tvého prohlížeče, jde to stáhnout zcela bez problémů.

PS: Popis "Prečo sa mi to nedá stiahnuť?" je opravdu hodnotný a všichni jistě perfektně vědí, co Ti to hlásí za chybu apod.
 
Zdravím a děkuju za tvůj čas při překládání této hry :) Chtěl jsem si jí zahrát v AJ ale když vidím,že někdo dělá překlad tak rád ještě chvilku počkám..Ale zajímala by mě jedna věc.To je ve hře tolik textů,že to překládáš tak dlouho? Já chápu,že máš i jiný starosti a nemůžeš celej den sedět u PC a překládat,ale myslel jsem,že to je hra tak na 2 hodinky a text..no, tak pár vět za půl hodinky :D asi jsem se v tom trošku seknul :D Tak jako tak ještě jednou díky,že to překládáš a těším se na finální produkt :) Hodně štěstí a kladných recenzí
 
Ak sa nájde niekto schopný, kto by chcel v preklade pokračovať tam, kde ho autor zanechal

edit. Leffi: odstraněn odkaz na neúplnou a neaktuální verzi češtiny. Překlad pokračuje, není třeba se v tom šťourat překladateli pod rukou.
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Miracleflame sem dává STAROU verzi češtiny. Překlad je dál a pracuje se na něm. Takže sem ho nezanechal na jednom místě.
Bohužel mám strašně málo času, a tak se překlad posouvá pomalu. To znamená, že kdyby se našel někdo schopný mi pomoci, tak ať se mi ozve a můžeme se domluvit na spolupráci. Děkuji všem za podporu a omlouvám se za pomalejší překlad.
 
Čau, jak to vypadá s překladem? Vypadá to, že je projekt na mrtvém bodě :(
 
Ahoj,
chci se zeptat na stav překladu a jestli je plánován překlad i DLC, které by mělo vyjít?? Děkuji za odpověd´ ;)
 
No rozhodně je to hra, která stojí za to přeložit, v tomto případě alespoň překlad dokončit. :thumbs up:
 
Musím súhlasiť, ale vyzerá to tak, že jediná nádej je, keď sa toho chopí niekto iný a preberie štafetu.

Ja by som do toho šiel, ale bolo by to v slovenčine, lebo si netrúfam przniť českú gramatiku.
 
To by mi nevadilo, ba naopak. :)
A tak premyslim, kolik her bylo prelozeno do slovenciny. Ze jsem nehral snad ani jednu. :) Tak by to bylo prima osvezit si slovencinu.

Ale pockame na @Tothi jak se vyjadri. Treba uz finisuje :)
 
Zdravím, ešte stále to nie je preložené ? Stav prekladu je stále len na 50% tak prosím niekoho iného ak môže nech to dokončí, ďakujem vopred.
 
Dobrý den, hra Beholder má určitý potenciál, ale jelikož to není v češtině tak ten potenciál zase ztrácí ne každý umí cizí jazyk. Kdyby ten překlad někdo dokončil bylo by to super. Předem děkuji.
 
Aj mňa by zaujímal stav češtiny. Kontaktovali ste niekto Prekladateľa češtiny ?
Pokračuje sa na preklade alebo je to ďalší mŕtvy preklad do zbierky ?
Ďakujem za odpoveď.
 
Tak to je škoda že čeština nebude, fakt jsem se na tu češtinu těšil. škoda , že hra nemá oficialní CZ přitom podpuje 13 jazyku. Bylo by dobre aby se autor vyjadřil zda hodla překlad dotahnout.
 
Back
Top