• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Baldurs Gate 3

sirjiri

Uživatel
Příspěvky
117
Skóre reakcí
-3
Bodů
0
Tak tenhle trailer a oznameni nam rpg fanatikum udela radost. Za hrou stojí zkušené studio Larian, které naposledy vyprodukovalo naprosto úžasné RPG: Divinity Original Sin 2. Bude ve hre i nativní podpora kooperace. Datum vydani neni presne stanoveno. Odhad nekdy v roce 2020. Pockame si, ale je dobre, ze se na hre pracuje a mame se snad na co tesit. Ja osobne jsem dohral oba dily a stejne tak i Icewind Dale a Original Sin 1-2, takze se tesim. :)

https://games.tiscali.cz/oznameni/b...rovym-trailerem-bude-mit-i-multiplayer-329088
 
Mé modlitby byli vyslyšeny, krvavé oběti jsem pravidleně na bitvách přinášel prastarým bohům a v jejich jméně vypaloval vesnice!

Navíc kdo lepší by mohl udělat tuhle hru než Lariani což jsou mistři svého oboru kterým není rovno (snad jen Obsidiání ....CD projekt je sice skvělí, ale dělá jiný žánr). Osobně mám od toho obrovská očekávání a to že to má být větši než Dos 2 ....to je až děsivé...Navíc se dohlodi s autory Dnd jsme zvědav jak převedou svět a jak pravidla a jak je upraví....Tolik doprčic možností ....kolik postav ve skupině ? jaké rasy? A vážně to bude tenhle rok?

Otázka lokalizace ? Oficiální nebude ALE s Larianem má dohodu Predátor takže......bude záležet na tom jak se domluví jeho tým a samozřejně na podpoře herní komunity neboť je to otec dvou dcerek a musí se sakra otáčet.

Pokdu by do toho šel bude to trvat déle než Dos2 to předem říkám a nastartuje překlad oněco později po vydání kvůli patchům a taky projektům co se budou dodělávat.

takže Vše je na komunitě a na tom jestli bude o tenhle překlad zájem.
 
Neříkám ne :)
S Larian Studios máme smlouvu, což dost věcí usnadňuje... a pokud budou využívat svého enginu (myšleno, zachovají i způsob zpracování textů), tak ho už máme v malíčku :D
Ovšem musíme nejdříve dodělat DOS2 a následně dodělat Definitive Edition...

Pokud hru vydají až 2020 - to by se mohlo stihnout :) A pokud dřív, tak než na to skočíme, stihnou uběhnout i nějaké ty patche, co nám aspoň nebudou zasahovat do práce...

Samozřejmě záleží i na týmu.

Barbar je jasnej :D a o testery by nouze asi nebyla?
Korektor má vícero projektů, ale neříká ne :) A kdo ví, co bude příští rok?
Stěžejní bude překlad - tak jako vždy - překladatelů není nikdy dost a jen na nich a jejich počtu bude záležet, zda budete mít hru za půl roku nebo za tři...

Takže se na to asi můžete začít těšit v češtině :)
 
Sven tady vypadá jak kdyby měl jít na nějakou swingers párty :bj: Jinak přeju Larianům hodně štěstí a na Baldurs Gate 3 se těším :) Nechtěl by to video někdo přeložit ? Bylo by super vědět o čem se tam mluví.
Pro zobrazení tohoto obsahu potřebujeme váš souhlas s nastavením souborů cookie třetích stran.
Podrobnější informace naleznete na naší stránce o souborech cookie.
 
Naposledy upraveno:
Zkus napsat @Farflame, ten má na překládání nejrůznějších videí malou úchylku. :)
 
Co se týče překladu BG3, můžete se mnou počítat (tedy předběžně, co já vím, co bude za týden, že? ;)). Záleží na tom, jestli ze mě Predator nemá osipky, vím, že moje komunikace není zrovna ukázková, ale snažím se (i když to tak nejspíš nevypadá).
 
@Farflame, ten má na překládání nejrůznějších videí malou úchylku.

Jen malá změna rutiny. Bez úchylky tu nejsme nikdo. :)


A vážně to bude tenhle rok?

Swen myslím řekl, že to ještě dlouho neukážou. Dokonce chtějí sledovat názor fandů na některé věci? Něco v tom smyslu jsem četl. Těžko to vyjde dřív než někdy ke konci 2020. Spíš ještě později.


Stěžejní bude překlad - tak jako vždy - překladatelů není nikdy dost a jen na nich a jejich počtu bude záležet, zda budete mít hru za půl roku nebo za tři...

Uvidíme, jestli Baldurs Gate přitáhne víc zájemců než Divinity Original Sin 2. :) Možná by se přidal i někdo ze stařičkého překladu první Baldurs Gate, ale z té doby asi už nikdo nepřekládá. :)
 
Back
Top