• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Amnesia: Rebirth

Amnesia: Rebirth 2024-03-18

kubinx8

Překladatel
Příspěvky
337
Skóre reakcí
604
Bodů
0
kubinx8 přidal/a nový překlad:

Amnesia: Rebirth - Pokračování stylového hororu.

Zobrazit přílohu 35732

Mistři hororu se vrací ve velkém stylu, nová Amnesia je skvělá!
Vynikající horor, který se sice nebojí zobrazit explicitní násilí, dokáže však děsit i mnohem sofistikovaněji. Amnesia kraluje žánru, který před deseti lety pomáhala založit. A češtinu si určitě zaslouží.

Recenze: https://www.idnes.cz/hry/recenze/amnesia-rebirth-recenze.A201020_105909_bw-pc-recenze_srp
...

Přečtěte si více o tomto překladu...
 
Třetí překlad? Zkus uvažovat zda nepřeložíš jinou hru. Jeden překlad už je vydaný a druhý k tomu nemá daleko.
 
Přiznám se, že jsem nevěděl, že hru překládají i další lidé. Netušil jsem, že by se do toho někdo pustil tak brzy po vydání. Pro mě coby velkého nadšence Amnesie to byla samozřejmost.
 
Já překládám i jiné věci. Jak jsem psal není to pro mě, dělám to pro kámoše, který mě o to požádal. Takže jsem taky nekoukal, jestli to někdo překládá do cz. Koukám že máme z mrazíkem na to štěstí. Terminatora jsme dělali taky oba.
 
Uživatel kubinx8 vložil k překladu Amnesia: Rebirth novou aktualizaci:

Beta verze překladu ke stažení

Ahoj! Tak dávám možnost stáhnout betaverzi mého překladu. Nejsou tam zatím opraveny všechny chyby. Instalace je jednoduchá. Rozbalíte rar soubor, spustíte instalátor, nastavíte cestu do hlavního adresáře hry a instalujete. Nezapomeňte si nastavit ve hře titulky na češtinu. Překlad totiž nahrazuje španělštinu. Překlad byl dělán z německého a částečně španělského jazyka.

Přečtěte si více o této aktualizaci...
 
Omlouvám se, pár dní jsem nedělal vůbec nic. Absolutně se nemůžu odtrhnout od cyberpunku 2077! Kluci od cd projektu se zase opravdu překonali.
 
Back
Top