• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

AC VALHALLA CZ a Greedfall CZ - Boj je tady

Farflame

Překladatel
Příspěvky
1.731
Řešení
1
Skóre reakcí
2.005
Bodů
0
ac banner cz1 1500 x 450.png



Řítí se na nás očekávaný žhavý hit Assassin's Creed Valhalla a my jsme pro fanoušky AC, a zejména fanoušky češtin, připravili velké info video o Valhalle. Najdete v něm souhrn informací jednak o chystané češtině a také o různých aspektech hry - asasínských schopnostech, příběhu, výstavbě osady, nájezdech, vybavení a herních lokacích. Něco o tom už určitě víte, ale takový souhrn různých detailů neuškodí, možná se dozvíte i něco nového. Pár novější detailů jsem doplnil ještě do titulků - dabing totiž vznikl jako první, takže některé informace se do něj nedostaly.

Pro zobrazení tohoto obsahu potřebujeme váš souhlas s nastavením souborů cookie třetích stran.
Podrobnější informace naleznete na naší stránce o souborech cookie.



Tento týden bude hektický, hned ze dvou důvodů.

1. Zaprvé se náš programátor Martin3D podívá na herní soubory Valhally a pokusí se dostat ven texty. Určitě to nebude otázka pár hodin, ale třeba mě programátor překvapí (já napíšu novinku na web a on mi pošle zprávu, že to můžu smazat, že než já něco sepíšu, tak on už to má hotové :) ). Každopádně během týdne o tom napíšu krátkou zprávu. Nějakou větší novinku o textech a o začátku překládání ale tento týden ještě nečekejte. Musím dořešit i nějaké organizační věci a zatím ještě nespouštíme ani nábor.

Brzy zde založím profil překladu - více informací najdete na stránce češtiny.


2. Zatímco programátor se bude věnovat Valhalle, náš tým bude tento týden usilovně finišovat s češtinou Greedfall, tedy s vydáním její první verze. Zatím nebude kompletní, ale přeložená část bude otestována a opravena, takže půjde normálně hrát a plnit různé úkoly a zkoumat svět. Myslím, že se máte na co tešit, vypadá to pěkně. Nicméně ještě na to potřebujeme několik dní.

Teď o víkendu jsem vydal novinku o postupu překladu a nové české obrázky - viz stránka Greedfall CZ.

Jak se říká, něco velkého "končí", něco jiného začíná (píšu to v uvozovkách, práce na Greedfall ještě nekončí).
 

Přílohy

  • greedfall-cz02.jpg
    greedfall-cz02.jpg
    124,4 KB · Zobrazení: 563
  • greedfall-cz03.jpg
    greedfall-cz03.jpg
    170,5 KB · Zobrazení: 327
  • greedfall-cz06.jpg
    greedfall-cz06.jpg
    274,7 KB · Zobrazení: 399
@Farflame máš muj obrovskej respekt že do toho jdete. Kdyby si cokoliv potřeboval názvosloví, lore nebo cokoliv dej samozřejmně vědět a pak vám snad pošlu pár flašek medoviny :)
 
Už ani v těch Assassinech není čeština od vydavatele/výrobce. Všechno aby se překládalo.......
Já moc na Assassiny nikdy nebyl, ale tenhle díl bych si dal.
A proto se budu modlit ke všem Bohům aby to vyšlo! Tisíceré požehnání vám, dobrodruzi.
 
@Farflame podíval jsem se konečně na video a....VIKINGOVE KRESTANE?! Pred Knutem?! Uaaaaaaaaaaaa tohle bylo na infarkt ! NE NA OROSENI ! (a jinak tvé šťouchnutí mně rozesmálo...teda až jsme se vydejchal..:) Děkuji)

Pro neznalé....Doba Alfréda Velikého byla (849 – 899) cca . První nálezy křesťanství u vikingu jsou třeba u lidi jako Harald Modrozub který v roce 965 který nechal vztyčit runové kameny v Jellingu jako památku na konverzi ke křesťanství...Vikingové obecně až někdy kolem 1050 přešli na křesťanství s velké části a hodně tomu pomohl Knut Veliký který udělal dost cestu k tomuhle velkému konvertováním.
 
Naposledy upraveno:
Díky všem za komentáře. Kam se hrabe Rogue a AC III, tohle bude daleko větší maso. Ale když šel Predator do BG3 a Michal do RDR2, nemůžeme se bát Valhally. :) Takže budeme "bojovat".

Skvělé video.

Jsem rád, že se líbí, a ještě radši budou další střihači, kteří se na tom podíleli. Myslel jsem, že to vydáváme už trochu pozdě, ale vypadá to, že zájem je velký.


Díky za překlady AC nevím jak se překládá do češtiny ale chtěl bych pomoct

Dobrá a máš nějaké zkušenosti s překlady? Musel bys vypracovat zkušební překlad.


@Farflame máš muj obrovskej respekt že do toho jdete. Kdyby si cokoliv potřeboval názvosloví, lore nebo cokoliv..

Díky. Zatím to asi nebude potřeba a myslím, že se k tomu vyjádřím v nějaké novince. Ale ty se později stejně ještě ozveš, že? :)


podíval jsem se konečně na video a....VIKINGOVE KRESTANE?! Pred Knutem?! Uaaaaaaaaaaaa tohle bylo na infarkt ! NE NA OROSENI ! (a jinak tvé šťouchnutí mně rozesmálo...teda až jsme se vydejchal..:) Děkuji)

:ROFLMAO: Chtěl jsem se právě zeptat, jestli jsi to vydýchal, protože ses k tomu nevyjádřil v tom prvním komentáři. Když jsem se tu informaci dozvěděl a zařadil to do videa, tak mě hned napadlo, že si rýpnu. "Tohle je něco pro Barbara, to tam musím dát" :)
 
Ještě.... To video bylo hodně dobře zmáknuto. I hlas byl příjemný a informace dobře podány.
 
děkuji moc určitě podpořím pokud to budete mít tak jak to má lokalizace přes ten paypool nebo jak to je :) nemám problém podpořit akorát nemám internetový bankovnictví :D
 
Paypal ne, jenom klasický účet.

Držím palce, zaslal jsem finanční podporu na Greedfall se těším. Jsem rád za to do děláte(y):)

Díky moc.

Ještě.... To video bylo hodně dobře zmáknuto. I hlas byl příjemný a informace dobře podány.

Díky. Pochvalu vyřídím. :)
Video mělo velký úspěch, tak snad Nischův hlas ještě uslyšíte v nějakém budoucím videu.
 
Olala, Greedfall se blizi. No to budou same darky na vanoce. I kdyz jenom cast, tak to urcite zabere dost hodin.
Drzim palce pri prevodu a naslednemu prekladu. AC Valhalla.
 
Bylo to o BG3 Ale na mne byli i obecne dotazy tak jsem tam zahrnul par dalsich tymu a lokalizacich.

Dobrá. A to už vyšlo nebo teprve vyjde? V jakém čísle?

A komentář k tomu obrázku jsi psal ty, Barbare? :)
 
Mělo by to vyjít teďka někdy :)

Neee to bylo na FB u RS Historockého boje (RS -Raný Středověk tedy vše možné do doby křižáků pak od křižáků je to více méně bráno jako Gotika).
 
Back
Top