• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Čeština do GTA San Andreas a Observer hledá testery

S

Smazaný uživatel 9

Návštěvník
Grand Theft Auto je opravdu letitá série, která se v čase vyvinula ze hry z ptačího pohledu do plnohodnotného akčního dobrodruštví v povětšinou otevřeném městě a jeho přilehlém okolí. Vyšlo již pět dílů, kdy každý jeden trhá kasovní rekordy po celém světě. Někde byly i některé díly zakázány nebo cenzurovány. Je kolem toho skutečně poměrně velká kominita hráčů, která v poslední době tráví čas ve světě online, který se velmi vyvinul hlavně v posledních dílech.

Pokud ovšem rádi zavzpomínáte na staré dobré časy, můžete se nyní vydat na nostalgické vlně do San Andreas, které pro vás kompletně přeložil @Sygfrost.

Profil překladu: Čeština do GTA San Andreas

spacer.gif

Pokud máte ovšem chvíli čas a chtěli byste trochu přispět, mohli byste zvážit nabídku spolupráce překladateli @Mayki, který v současné době dokončuje překlad hry Observer. Kyberpunk a je teď hodně v kurzu a tenhle kousek se vás v tomto světě blízké budoucnosti pokusí nejen seznámit se svou představou, jak by to podle tvůrců mohlo vypadat, ale i případně jak by to mohlo děsit.
@Mayki hledá konkrétně testery, kteří by mu pomohli proběhnout hru a vychytat poslední chybičky, než s tím půjde na veřejnost. Nemusím snad připomínat, že ozvat se s nabídkou testování jen proto, abyste se dostali k češtině mezi prvními je krajně nevhodné. Testování je vskutku zodpovědná a potřebná činnost, tedy k tomu případní zájemci prosím tak přistupujte nebo radši neztrácejte čas svůj, případně Maykiho.

Profil překladu: Observer
 
[QUOTE="Ro...[/QUOTE]
Kde si myslíš, že by na to vzal? A kolik vlastně chceš? Jaký je tvůj ceník? Kolik na hodinu, nebo kolik za chybu?
Celý tenhle web i všechno na něm vč. všech překladů je jen z dobrovolných příspěvků... A často není vůbec nic...

O něco si říkat za to, že si zahraješ hru, pošleš pár mailů a pomůžeš tím jiným lidem je... domysli si.
Tvůj první příspěvek zrovna s tímto textem není příliš ideální.
-------------------------------

Edit:
Tak jsem mrkl na tvůj profil - to je teda počteníčko, vážně... ty bys za prachy prodal snad i vlastní matku na orgány...
Děláš i něco zadarmo? Nebo vybíráš peníze i za to, že tě někdo může nakrmit nebo vytřít?
Jako vážně - tohle je fakt síla...

Všímáš si každého detailu, ale máš to plné chyb. I výše napsaný příspěvek je s chybami.
To, co děláš, je jen ostudou lidské rasy.
 
Naposledy upraveno:
Čus klidně otestuji tvojí práci a češtinu ve hře Observer. Můžeš mi napsat na Steam https://steamcommunity.com/id/Lukes1/ a domluvíme se. Ale předem říkám, že bych za to chtěl nějakou finanční odměnu, všímám si každého detailu.

Už si si zobral dennú dávku lentilek? Ak nie odporúčam aby si tak čo najrýchlejšie urobil a popros pani alebo pána doktora aby ti zvýšil dávku lebo toto čo tu predvádzaš by zdravý človek nerobil.
Screenshot_1.png

A keď to dobre dopadne tak možno potom skús napísať čo ty na to?
Ale podla všetkého to nevyzerá moc ružovo čo si budeme písať.

(+ Už by som chcel vidieť ten špeciálny program určite to je team viewer ktorý je zakázaný používať na business účely. Dokým ho nemáš kúpený čo pochybujem.)
 
Naposledy upraveno:
Jak jsem psal výše - děláme to pro lidi. Celý tenhle web je od lidí pro lidi.
Technici, korektoři, grafici, testeři, překladatelé... ale i tyto stránky, admin, moderátoři apod. - všichni to dělají zadarmo. Ať už tomu věříš, nebo ne, jsou lidé, kteří chtějí pomáhat druhým. Za dobrovolné příspěvky se nikdo nezlobí, co si budeme povídat. Na nich tento web také stojí. A každý si pak rád koupí aspoň čokoládu, nebo třeba něco partnerovi za tu trpělivost během překladu... ale říkat si o něco přímo? Ty jsi prostě už tak zkažený, že nepochopíš situaci, kdy upřímné poděkování zahřeje u srdce víc než plná šrajtofle.
Zrovna v dnešních časech se ukazuje, kdo jaký je ve skutečnosti. Někdo šije roušky pro sousedy, nebo chodí ulici nakupovat a roznáší jídlo, a jiný sedí u komplu a nabízí se na prodej.
------------------------

Teď ale zkusíme vážně - jakým způsobem bys mi asi doložil reálné testování? Jak můžu vědět, že např. 500 hodin strávených ve hře znamená, že jsi hrál a hledal chyby (které ti přitom zjevně nic neříkají, takže bys moc úspěšný tester nebyl)?
Stačí zapnout Steam a hodiny ti naskáčou samy, když to necháš týden nonstop, že? Najdeš denně jednu chybku, a stovku bys jich přehlédl, ale prašule se jen pohrnou?

Docela by mě zajímal ve tvém případě fakt, jakým vykazuješ zisk vůči Finančnímu úřadu?
Jelikož je tvá "nabídka a ceník" srovnatelná se soukromým podnikáním, chtěl bych vědět, zda máš povolení na OSVČ podnikání v IT službách? Pokud ne, porušuješ svými nabídkami zákon.
Navíc - všechny takovéto zisky podléhají dani - 15 % Víš to? Neznalost zákona neomlouvá!
Je tam určitá částka (sem ji psát nebudu), do níž by tě to netrápilo, ale při tvé hamižnosti ji nejspíš překračuješ, takže bys to musel danit. Děláš to? Pochybuji... A to nemluvím o faktu, že ve hře vytváříš bank na výhru. To už je hazard, kamaráde :D A tam jsou úplně jiné daně.
Ve vězení za daňové podvody se k počítači nedostaneš :D
------------------------

V každém případě tě musím zklamat. Na tomhle webu ti pšenka nepokvete.
Tady jsou testeři, kteří rádi pomohou s testováním zadarmo. Jsou tady lidé, kteří druhému rádi pomohou seřídit počítač - opět zadarmo. Stačí napsat, a my rádi pomůžeme... a věř mi, že jsou tady mnohem lepší odborníci vše všech oborech...
Bitcoiny, banky ve hrách apod. ti tady nic nevynesou. Práci na home-office tady nenajdeš.
Tenhle web prostě není pro tebe - zkrátka ses překlikl, tak škoda - zkus to zase někde jinde.
 
Naposledy upraveno:
tak takhle sem se dlouho nezasmal :D Ja chci jeste nejakou davku at je zivot pestrejsi :D To je solidni ulet, ale zase hrozne moc pobavil..
 
@RonyLucas
Pane bože a já nevěřil, že něco takového uvidím ani když mně to tvrdil Predy, že se někdo takový objevil...Tak hele ty smrkáči s testováním nemáš žádné zkušenosti, vylezl si s nějaké díry a myslíš, že si s tebe sedneme na zadek a ještě ti budeme platit? Řeknu ti to na rovinu zalez zpátky, nikdo o tvůj přístup nemá zájem, nemáš jediný projekt který si kdy dotáhl a je tu dost testerů volných co to dělají zadarmo a mají kupodivu rodiny i (věc co neznáš a nejspíše znát nebudeš)...

Jo a podíval jsem se na tebe na steamu a opravdu je to komedie. Osobně jsme rád, že tě nenzám (tedy nejsme na tvé straně :D ) a doufám že od saď vypadneš, chápu, že tvé řeči o speciálních programech (tipu Teamviewer nebo sdílený skype ) zabírají na školáky, ale tady ti pšenka nepokvete.

Čeho já se tu ještě dočkám
 
Naposledy upraveno:
Docela by mě zajímal ve tvém případě fakt, jakým vykazuješ zisk vůči Finančnímu úřadu?
Jelikož je tvá "nabídka a ceník" srovnatelná se soukromým podnikáním, chtěl bych vědět, zda máš povolení na OSVČ podnikání v IT službách? Pokud ne, porušuješ svými nabídkami zákon.

Obávám se, že můj otec bude mít práci :D ... RonyLucas. Přesně na takové jako jsi ty se zaměřuje. Daňové podvody se musí hlásit a já mám to štěstí, že je můžu nahlásit hned za dveřmi mého pokoje :D PredatorV má totiž naprostou pravdu.
 
Ja si skôr myslím, že to @RonyLucas napísal preto,aby sa zviditeľnil. A je mu jedno v akom svetle.Zobral som to s humorom,len toho chuja si si mohol odpustiť.Nikto tu s tebou husi nepásol!Keď píšeš blbo aspoň píš slušne.
 
Objaví sa jedno indivíduom a hneď aká je tu pekná debata :D Chudák ani nevie čo si aktuálne narobil za problémy.
Ale čo si budeme dobre mu tak. Nabudúce si hádam rozmyslí čo a kde napíše.
 
RonyLucas jede na více frontách:) :
lukáš
26.06.2013 18:39:17
Reagovat
Zdravím hledam agenturu která nabízí možnost natáčení porna ..je mi 20 let ,upravený,sportovní postava ...nejlepe zaměření na sex s ženami věku (18-45let) namám problem s jakymi koliv sex.uchylkami (fetish,torture,atd) navíc mě hodně vzrušují ženské sexy nožičky :p ..nemam také problem se ukazovat před kamerami ,naopak baví mě to ,prosím ocením každou nabídku nevahejte mi kontaktovat na email: [email protected] děkuji předem
 
@PredatorV Ahoj kludne by som si zas zahral Gta SA a skusil teda tu vasu cestinu popripadne vam pootm dal vediet co a ako ? :)
 
[QUOTE="fa...[/QUOTE]
Sportovní postavu asi má, ale češtinu viděl naposledy v 1. třídě. :D Kdo najde větu bez chyb vyhrává milión. :D LeFou z pohádky Beauty and the Beast by řekl: "Když on je spíše atletický." :D:D
 
díky za češtinu, už hraju
nemáte někdo info jak to bude s cz na GTA 4 pro CE, pokud se nepletu zakladní hra a Epizody nemají stejného autora, díky
 
Ďakujem za novú češtinu :D čas oprášiť San Andreas po asi cca 10 rokoch :D :D
 
Back
Top