• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

1954 Alcatraz

Dokončen 1954 Alcatraz 1.0

Verze hry
steam
gog
Překlad
100%
Korektura
100%
Testování
100%
Z Alcatrazu se ještě nikomu v historii nepodařilo uprchnout. Tedy kromě roku 1954, kdy je Joe odsouzen ke 40 letům ostrého žaláře za brutální loupežné přepadení. Venku na něj čeká jeho žena Christina, obtěžovaná Joeovým bývalým kumpánem Mickeym a také balík peněz, ukrytý na bezpečném místě. Joe bude při útěku potřebovat pomoc své ženy a doufá, že se jim peníze podaří vyzvednout včas a pak společně zmizí někam daleko. Jakoby se však celé město spojilo proti nim...

1954 Alcatraz je point-and-click adventura odehrávající se v Americe 50. let minulého století. Hráč v něm prožívá dobrodružství Joea a jeho ženy, mezi jejichž postavami se může kdykoliv přepínat. Hra má nelineární průběh a dvě možná zakončení, podle jednotlivých rozhodnutí hráče v průběhu hry. Ručně kreslená prostředí San Francisca a jeho okolí jsou založena na skutečných lokacích. Soundtrack ke hře vytvořil známý portugalský skladatel Pedro Camacho.
  • A1.jpg
    A1.jpg
    194,2 KB · Zobrazení: 538
  • A2.jpg
    A2.jpg
    194,1 KB · Zobrazení: 562
  • A3.jpg
    A3.jpg
    197,9 KB · Zobrazení: 522
  • A4.jpg
    A4.jpg
    232,1 KB · Zobrazení: 525
Autor
ADV Dream
Staženo
721
Zobrazení
2.038
První vydání
Poslední aktualizace
Hodnocení
5,00 hvězd(y) 1 hodnocení

Více překladů od ADV Dream

Nejnovější hodnocení

S
Je to super. Bez českého prekladu by som si hru nezahral. Ďakujem autorovi a celému týmu za umožnenie hrania hry.
ADV Dream
ADV Dream
Děkujeme a přejeme příjemné hraní :).
Upvote 0
Back
Top