• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Batman: Arkham Origins

Batman: Arkham Origins 1.1

Zhilian

Překladatel
Příspěvky
114
Skóre reakcí
94
Bodů
0
PřekladyBOT přidal nový překlad:

Batman: Arkham Origins - Probíhající překlad ....

Batman se zapsal geniálně nejen v restartu na filmovém plátně, ale i na scéně herní a to hned několika tituly zasenými do neútěšného prostředí Gotham City, tak jak nám jej prezentovali ve filmu.
Přišli s krásným otevřeným městem, nadupaným souboji, výbuchy a pekelně zákeřnými záporaky, s bezpočtem hlavních i vedlejších questů a hádanek, které si mistr hádankář samozřejmě nenechal ujít.

V současné chvíli se s překladem tohoto dílu pere překladatel Zhilian,...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Tak už se to pomalu blíží do finále. Doděláváme posledních pár souborů, a teď nás čeká kontrola pravopisu, oprava překlepů a trocha testování. Snad vše proběhne úspěšně a čeština konečně spatří světlo světa ;).
Nechci nic slibovat, protože člověk nikdy neví co se může stát, ale jestli to půjde bez problémů, tak bych termín vydání viděl na konec června 2015.
 
Teda ono se to fakt snad i povede :D Sice to trvalo věčnost, ale respekt, že si to byl schopen dokončit ... Jelikož teď na novej díl nemám volný peníze tak si rád konečně zahraju tenhle v CZ ...
 
Je pravda, že to trvalo věčnost, ale jsem jen člověk s vlastním životem a vlastními zájmy, takže kdo s tím má problém, tak ať si zkusí přeložit nějakou hru sám, aby zjistil, co to obnáší. :)
Jinak vydání na konec června vidím bledě. Opět jsem v háji s časem.
 
Kdo si počká ten se dočká. Všechna čest. Kam můžu zaslat případnou odměnu?
 
Jsem rád, že to tak někteří, jako například ty, berou.;)
Odměna určitě potěší :woot:. Číslo účtu, kam lze přispět, najdeš u jakéhokoliv z mých dřívějších překladů,
a později samozřejmě i u češtiny do BAO.
 
Je pravda, že to trvalo věčnost, ale jsem jen člověk s vlastním životem a vlastními zájmy, takže kdo s tím má problém, tak ať si zkusí přeložit nějakou hru sám, aby zjistil, co to obnáší. :)


My, co se taky dřeme s překlady, to chápeme a problém s tím nemáme. Nemusíš spěchat, ono ten čas už stejně nenaženeš. :) Lepší pozdě ale kvalitně, než rychle a blbě. Navíc dneska už je tolik her, že není problém si zatím zahrát plno jiných věcí.
 
Zhilian si zaslouží obrovskou pochvalu a určitě dostane i ode mě nějaký příspěvek. Když jsem měl problém s češtinou (myslím, že u první verze Arkham City) a obrátil jsem se přímo na něj, tak ochotně pomohl. A vůbec mi nevadí na tak kvalitní překlady čekat.
 
Chtěl bych se jen zeptat, jak to s češtinou vypadá, již se nemůžu dočkat jak si pustím nový díl na PS4, ale ještě předtím bych chtěl dohrát v cz díl předchozí, pak bych se k němu asi nevrátil. Vím, že to není nic snadného a předem za češtinu děkuji.
 
Zhilian je velice dost popularní človek a vynikajici překladatel hry BATMAN ARKHAM ASYLUM, BATMAN ARKHAM CITY ...
Chtěla bych mu jenom napsat, že ma hodně fanoušku a lidi, kteři si ho cti a respektuji ho.Do teto komunity patřim aj ja.

Bohůžel ma aj lidi, kteři ho nerespektuji a neumi si ho važit.Četla jsem přispěvky a diskuzni forum na jednym webu, když dodělaval češtinu do hry BATMAN ARKHAM CITY.Spousta blbých poznamek na jeho osobnost aj na češtinu BAC a malem to všechno mohlo skončit fiaskem.Moh se klidně na ten překlad vykašlat a řict si, že za tuhle namahu a ztratu času diky nekteřym arogantním uživatelům to vůbec nema smyl a dal v tom pokračovat.

Naštesti to neudělal to, což udělal pro nas ty kteři ho mame radi velice dobře a pustil stejně na web dokončenu češtinu.Nema čas? To nevadi počkame si klidně aj 10 let, protože jsem si toho vědoma, že ma určitě aj jine starosti v životě.Rodina atd ...

Vite co to zabere času, než to všechno přeloži a jenom díky jeho překladu bude tato hra BATMAN ARKHAM ORIGINS velice snadna a jednoduše budeme všichni chapat děj přibehu a nebude pro nas obtížna, jenom diky tomu, že nekteři hrači neumi vůbec anglicky.

Jenom diky tomu se hra stava pro hrače stereotypní a obtižna, takže nakonec to hrač co nerozumi anglicky ukonči, protože ho to časem unavi ...

Zhilian dokonce dáva tuhle češtinu zdarma.Je to velice dost ošklivy, když ho někdo kritizuje, že mu tak čeština dlouho trva.Kdyby tohle někdo udělal mě, určitě bych uzavřela komunitu a byli by tam jenom uživatele co maji zajem a respekt o jeho snahu a praci na překladu.

Krasny den vam všem přeji a omlouvam se za chyby v přispevků, nejsem až tak dokonalá v češtine, ale rozumim ji velice dobře.

latest


Lilly :)
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Všem svým příznivcům děkuju za podporu.
Opravdu si toho moc vážím. :thumbs up::wink1:

Budu se snažit, aby čeština pro BAO byla k dispozici co nejdřív, ale s volným časem na překlad je to u mě čím dál tím horší.
 
Souhlasím s Lilly. Já si Batmany díky češtině užil o poznání více. BAO si pak pravděpodobně také zahraji ;)
 
Aká je momentálna situácia s prekladom hry? Zaujímam sa len pre to, že som AO začal hrať a neviem či mám počkať kým vyjde čeština alebo sa doň pustiť... :)
 
Ahoj lidi,
tak občas sednu k překladu a alespoň o trošičku pokročím. Vím, že jste asi nedočkaví, ale věřte, že se snažím. Teď přes léto mám času ještě míň, než jindy.
Jinak jen tak mimo toto téma. Už mám vytažené texty z BAK. Tím však nechci říct, že ho budu překládat, jen je to takový malý náznak, že ta možnost existuje.
 
Já jsem odložil BAO do doby než bude čeština :) a už se na to hodně těším na kvalitu se musí počkat . A předem ti moc děkuji že si tu hru užiji plným douškem :)
 
Až to bude dejte mně vědět udělám Vám reklamu na FC stránkách.
 
Ahoj inak Zhilian nevieš či budeš aj prekladať DLC exluzívne len pre určité platformy ktoré sa dajú aj neoficiálne dať na PC? Napr v prípade Arkham Asylum to bolo Play as Joker a Prey in the Darkness. V prípade Origins je to Knightfall DLC Pack v challenge mode. Samozrejme Jokera už asi nie keďže bol v Arkham Asylum ale Knightfall by si mohol keď už momentálne prekladáš Origins. Je to taká drobnosť ale stojí za zmienku :D a záleží už len na tebe či to chceš, mám aj link na stiahnutie tohto DLC. Dík
 
Držím palce Zhilianovi aby preklad BAO úspešne dokončil aj keď to bude kludne trvať do konca tohto roka, možno dlhšie :)
 
Nešlo by alespoň upřesnit datum? Těším se na překlad celé léto, ale to už asi nevyjde, tak nějak do budoucna aspoň abychom věděli :)
 
Těším se jak malý kluk na vánoce. Super hra a ještě víc super že ji někdo překládá.
 
Back
Top